Jump to content
POLITISTI.ro

Telefon cumparat cu acte


alin00co

Recommended Posts

BUNA,

AS VREA SA STIU UN LUCRU....DE CURAND AM ACHIZITIONAT UN TELEFON SH DAR CONTINEA TOATE ACTELE: FACTURA, GARANTIE,CUTIE DAR CAND AM AJUNS ACASA AM VAZUT CA RESPECTIVUL TELEFON ERA PE NUMELE UNEI FEMEI IAR VANZATORUL ERA BARBAT! ESTE O PROBLEMA ASTA SAU ATATA TIMP CAT DETI CUTIA SI FACTURA PE UN PRODUS ESTE IN REGULA? MA REFER LA FAPTUL CA POATE VANZATORUL SA FI FURAT TELEFONUL CU TOT CU CUTIE SI GARANTIE!

Link to comment

Si ai cumparat telefonul la mana a doua cu tot cu acte de la coltul strazii , de iti este teama ca el ar fi fost furat ? Daca e de la un amanet , poate vanzatorul ti-a facut cadou si actele , in caz de ai probleme cu el ca sa-l poti duce la service. :pfft: ( desi si mie mi-ar fi greu sa cred a doua varianta, mai ales ca daca era asa , tu nu iti mai faceai griji ) .

Si pana la urma tu de ce esti ingrijorat ? 1.Ca te va intreba cineva daca telefonul tau din buzunar , este al tau si daca il poti dovedi cu acte ? 2.Te gandesti ca daca tot ai garantie la el si il duci la service , te trezesti ca reprezentantul sa-ti spuna ca de fapt acel telefon este unul furat ? In cazul intrebarii nr 2 , nu-l mai du la service daca ti se strica , chiar daca ai garantia , pentru ca de la bun inceput ti-ai asumat faptul ca un telefon cumparat de la sh , nu ar mai merge dus la reparat pe gratis.

Eu cum ma cunosc cu reprezentantul / agentul de vanzari din cadrul firmei de telefonie , pot sa duc si telefonul prietenului meu aflat in garantie si nu ma intreaba al cui este.Bine , nu ma cunosc cu reprezentantul din frageda pruncie , ci din momentul in care am trecut pragul magazinului iar prin discutii , am devenit amici. :rolleyes:

Edited by Sven
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.