Jump to content
POLITISTI.ro

Tichete benzina MAI


Recommended Posts

Am o intrebare pentru dragii mei colegi...voi puneti benzina la masina MAI din bani vostri?Pentru ca in sectorul meu se practica,si nu e prea convenabi deoarece tichetele de benzina mai rar ajung!

Edited by Tudor
Link to comment
  • Moderator

Cred ca toti am trecut prin asta, sa pui benzina din buzunar.

Ajunsesem intr-o vreme cand la sfarsitul lunii, la inchiderea lunii (calculul si inventarierea km parcursi si a conbustibilului consumat) un VW Vento cu motor 1.8 benzina realiza un consum de 3litri/100km in oras. :lol:

Dar sfatul meu e sa nu mai bagi benzina din buzunar, exista si posibilitatea de a suplimenta cota de conbustibili alocata cu aprobarea comandantului. Bine procedura poate sa difere de la o unitate la alta, dar daca nu se aproba, e mai indicat sa nu mai pleci in serviciu (patrulare) cu aceea masina.

Nu stiu sigur daca peste tot s-a renuntat la BCF-uri pentru alimentare, dar de exemplu unde sunt eu se folosesc mai nou carduri.

Link to comment

Tudor, ar trebui sa renuntati la astfel de practici, pentru ca le dati apa la moara sefilor, presupun ca spalati masina tot cu bani din buzunarul vostru, sau apelati la un prieten si alte chestii din astea. Sefii nu pot decat sa se bucure pentru ca deh esti politist si trebe sa te descurci. La noi s-a renuntat demult la astfel de parctici, se suplimenteaza cota ca nu au ce face. Nu mai mergi 1 zi 2 cu masina si apoi sa vezi ca trebuie sa suplimenteze la noi asa s-a facut iar acum e benzina cat cuprinede.

P.S. luna trecuta am consumat benzina de 1800 lei. La noi se alimenteaza cu card.

Link to comment

De exemplu azi-noapte am fost de servici si a fost un apel la 112 la mama naibii,departe de post;trebuia sa ma duc,benzina in masina nu era asa ca m-am dus cu masina personala!La patrulare intr-adevar,o facem mai rar,dar la apeluri trebuie sa ne ducem,nu putem sa ne facem ca nu am auzit!am auzit si eu de carduri,dar la noi inca nu au ajuns!Numai bine!

Link to comment

Aici i dau dreptate la d-nul Rusy nu trebuie sa se practice astfel de practici deoarece tot noi vom avea de suferit si se invatat bine d-nii nostrii de mai sus si benzine va curge astfel pic cu pic,acum depinde de voi fiecare cum faceti dar oarerea mea e ca decat sa bag benzina din banii mei prefer sa ma deplasez cu masina personala .....

Link to comment
  • 1 month later...
  • Member

la constanta nu ne vaitam ca ne-au dat carduri de petrom pentru auto de serviciu si primim in medie cam 4-5 plinuri pe luna ...daca avem activitate se poate mari cota, dar astea sunt exceptii.

Link to comment

la constanta nu ne vaitam ca ne-au dat carduri de petrom pentru auto de serviciu si primim in medie cam 4-5 plinuri pe luna ...daca avem activitate se poate mari cota, dar astea sunt exceptii.

La noi se aude ca nu mai primi motorina pana pe 15 MAI, avem tot carduri dar cica nu s-a facut contractul cu Petrom pentru motorina. La benzina nu se pune problema, deocamdata.

Link to comment

Rusy, sa inteleg ca aveti carduri "speciale", ca sa zic asa. La noi se pot alimenta si benzina si motorina cu ele, fara probleme.

Cardurile de rezerva pentru autospecialele MCV luate in leasing, ne aburesc ca nu sunt bani pentru motorina, deci nu ne alimenteaza cardurile.

Nu e nimic special, doar au zis, ca nu sunt alocate fonduri pentru motorina, deocamdata.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.