Jump to content
POLITISTI.ro

Posibilităţi legale privind donaţia unei imprimante

Postare recomandată

Publicat

de vreo luna de zile mi s-a dat de la primaria din comuna in care lucrez o imprimanta lexmarkt cu fax si toate cele necesare pentru munca de politie. eu vreau sa donez aceasta imprimanta la ipj dar m-am lovit de mai multe probleme.

mi s-a spus de la ipj ca imprimanta respectiva nu poate fi donata de la primarie catre ipj ci mai intai trebuie sa-mi fie mie donata, iar apoi sa o donez eu ipj-ului.

stie cineva care este baza legala de donatie intre institutii sau cum pot dona imprimanta respectiva?

Publicat

o solutie cred ca ar fi un contract de comodat intre unitatea de politie si primarie.

• Membru
Publicat

Pe intranetul de pe intrapol la sectiune legislatie gasesti un ordin MAI aparut de curand care reglementeaza contractele de comodat. Revin maine cu nr. ordinului daca nu il gasesti.

• Apreciez 2

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.