Jump to content
POLITISTI.ro

Vreau sa inmatriculez o masina adusa din Bulgaria

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua

ma adresez Dumneavoastra pentru o informatie pe care incercand sa o aflu de la servicul rutier iasi m am izbit de ..indolenta sa nu zic altfel.

Doresc sa inmatriculez in RO o masina cu nr de Bg iar ptr acest lucru nu stiu exact ce acte as avea nevoie si mai important daca este posibil acest lucru .

Actualul proprietar are procura cu un cetatean bulgar cartea masiniii talon itp contract vanzare cump.

Eu ce acte ar trebui sa fac cu cetateanul roman ptr ca la inmatricularea in RO sa nu intampin probleme?

Va multumesc anticipat.

adrian .iasi

Publicat

eu nu am luat masina asta deci nu prea merita cumparata daca trebuie sa ma apuc de cautat bulgarul......

• Membru
Publicat

Pai contractul nu poti sa-l inchei decat cu proprietarul!

Publicat

adica toti care si au trecut masina de pe bulgaria pe romania au mers in bulgaria sa caute bulgarul care a fost initial proprietar??? asa spui?

inseamna ca astia din ro care au masini pe bg sant chiriasi sau cum?

• Membru
Publicat (modificat)

@legioneee22, daca ai contractul V-C intre tine si utilizator (romanul) si el are procura cu drepturi depline asupra masinii(proprietar), nu trebuie sa cauti bulgarul, traduci actele, mergi la RAR pentru cartea de identitate si ITP, apoi RCA, taxele aferente, numerele si actele de bulgaria, taxa auto sau mediu, timbru cum ii mai zice si la ghiseul inmatriculari.

Un coleg a inmatriculat un autoturism luna asta si astea au fost documentele.

Bafta!

Modificat de eti
  • Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.