Jump to content
POLITISTI.ro

Certificat medico-legal


vasy89

Recommended Posts

Cineva sa luat de mine (eram cu bicicleta pe drum) si ma batut si eu am scos un sprei nato si am dat asupra lui apoi in jur de 5 persoane sau pus toti pe mine am ochiu umflat un cucui in cap, mana ma doare.. am fost la politie si am primit amenda ca am folosit spreiu in public, am dat declaratie si inca nu am scos nici un certificat medico-legal daca nu l-am scos pana acuma mai pot sa scot si in cat timp pot sa scot un certificat medico-legal, vreau sa cer daune morale persoanei care ma batut deci cam ce ar trebui sa fac fara sa ma judec cu el ? pustiu e minor si au fost mai multi care m-au batut

Un sfat ?

Las si o poza cu ochiu umflat, ieri sa intamplat

PS: Am sunat la 112 de doua ori si politia a ajuns abia dupa 2 ore si ceva, dao in colo de treaba moare omu pana vin ei :(

Edited by vasy89
Link to comment
 • Moderator

Încearcă să citești aici:

PS: nu ar fi rău dacă ai pune mâna pe o carte și ai învăța să scrii în limba română.

Link to comment

Aici nu discutam de ce si cum vorbesti, ci de ceea ce scrii si de faptul ca 1 minut din timpul tau il poti aloca corectarii textului inainte de a-l posta, pentru a face "viata usoara" celor carora te adresezi si de la care presupun ca doresti un raspuns cat mai corect si coerent. Nu o lua ca pe un repros, ci ca pe un sfat prietenesc. Insanatosire grabnica.

Link to comment

Exact la ce ma asteptam nici un raspuns bun... Am sunat la 112 si abia dupa 2 ore a venit un echipaj de politie

Edited by vasy89
 • Downvote 2
Link to comment
 • Moderator
:) Hai sa iti vand un pont. Aici posteaza politisti benevol, cand au timp si daca au timp. Nu e o obligatie. Scuteste-ne de frustrarile tale si legendele Olimpului ca ai sunat la 112 si a venit echipajul dupa doua ore ca nu tine. Nu iti convine ce raspunsuri primesti pe acest forum? Du-te, angajeaza-ti un avocat, plateste-l bine si iti va da raspunsurile pe care le vrei.Ti-a dat Marius un raspuns mai sus, nici nu ai catadicsit probabil sa urmaresti linkul respectiv sau poate nu ai reusit sa intelegi nimic de acolo. Edited by Cristi
Link to comment

Politia a ajuns abia dupa 2 ore pentru ca eram pe un drum de tara era si duminica si sectia de politie din localitate era inchisa, oricum convorbirea si la ce ora am sunat la 112 sunt pastrate la bucuresti. Bunicul baiatului era si el de fata cand am luat bataie a dat declaratie la politie ca m-am batut singur si m-am dat cu capu de gard pai scuza-ma asta mai e dreptate ? toti martorii tin cu el pentru ca sunt rude cu el, prieteni etc. Oricum eu mai am inca o plangere la politie pentru ca ma amenintat, am si sms-urile de la el prin care ma ameninta mai am si inca un martor cu care a vorbit respectivu si ma ameninta + convorbirea de pe facebook, bunicu lui mi-a furat bicicleta de pe drum si a duso la el in curte (Bicicleta am recuperato) asta inseamna si furt

PS:Mersi oricum pentru sfaturi deci ca de obicei politia asteapta sa moara omul apoi fac si ei ceva in rest nimic...

Tot pe mine ma gasit vinovat ca de ce am folosit un sprei nato asupra lui.. ce era sa fac sa stau sa ma omoare 6 persoane ? Lumea care era pe acolo nimeni nu sa bagat macar sa ne desparta, tot eu am primit amenda si aia de m-au batut nimic asta e dreptate ?

Edited by vasy89
 • Downvote 3
Link to comment

vreau sa cer daune morale persoanei care ma batut deci cam ce ar trebui sa fac fara sa ma judec cu el

Un sfat ?

mergi la el si-i spui:

"va rog frumos sa-mi dati daune morale in valoare de ... RONi"

sau ma rog, daca vrei valuta, ar trebui sa precizezi neaparat si valuta in care vrei sa fii despagubit.

nu sunt politist, dar eu daca as vrea sa cer daune morale unei persoane fara sa merg in instanta asa as face.

Link to comment
 • Moderator

vasy89 eşti nemulţumit că poliţia nu se implică aşa cum ai vrea şi cum îţi doreşti, să fie părtinitoare şi să te favorizeze pe tine într-un conflict mai vechi pe care îl ai cu o cunoştinţă/vecin etc. Te rog, scuteşte-ne de frustrările tale şi alte nemulţumiri, pentru că acest website nu este locul potrivit.

Mergi şi solicită eliberarea unui certificat medico-legal, după care îl acţionezi în instanţă pe cel care te-a agresat, pentru că justiţia împarte dreptatea în astfel de cazuri.

 • Upvote 1
Link to comment
 • 1 year later...

Buna ziua! Am fost victima unei agresiuni circa acum o luna. Am primit certificatul medico-legal pe care scrie 35-40 de zile ingrijiri medicale. Am anexat la dosar si acest certificat. Aveti idee ce se intampla dupa acest lucru ? Ce pretentii pot avea de la agresor ? Multumesc anticipat. 

 • Downvote 3
Link to comment
 • Member

Daca ai depus plângere penală împotriva agresorului, se vor face verificări, audieri, etc., iar în cazul în care probele administrate în dosar, vor arăta spre vinovăția făptuitorului, cel mai probabil veți ajunge în instanța de judecată. Oricum, orice finalizare va avea dosarul o să primești și tu o înștiințare la domiciliu, prin poștă.

Link to comment

Deja au fost audiaţi martorii şi s-a ajuns la consens, acela ca el este vinovat. In zilele ce urmeaza, el va fi chemat la politie. Se poate o mediere si inainte de proces, nu ? Aveti idee cam care este suma care se cere pentru acest lucru ? Ma gandesc ca ati mai trecut prin asta. 

Link to comment
 • Moderator

Ne confunzi, majoritatea dintre noi nu am trecut prin aşa ceva.

Reţine, poliţistul nu este mediator şi nici nu e treaba lui să vă consilieze, să vă dădăcească şi aşa mai departe. Singur trebuie să stabileşti ce pretenţii ai de la agresor, în funcţie de cheltuielile pricinuite şi suportate pentru tratament, prejudiciile materiale suferite etc.

 • Upvote 4
Link to comment

Ma refeream la faptul ca ati mai trecut din punct de vedere profesional, Marius. Nu o lua personal . Nu inteleg totusi de ce va aprindeti asa, serios. Daca tot e vorba de un forum, sa respectam totusi niste reguli si sa incercam sa oferim niste sfaturi nu sa ne facem ca nu stim despre ce este vorba. La mistouri ne pricepem toti, stai linistit. 

 • Downvote 3
Link to comment
 • Moderator

Am impresia că pricepi mai greu şi nu înţelegi câteva chestiuni foarte simple.

Nu e treaba noastră şi nici nu ne vom pronunţa noi în legătură cu sumele reprezentând despăgubiri ori alte aspecte de acest gen. Astfel de probleme trebuie să le discuţi cu un avocat.

Bagă bine la căpşor, că nu e treaba noastră acest subiect şi nu vei primi astfel de îndrumări aici.

Ai mai deschis câteva topicuri cu acelaşi subiect (de exemplu ), la care ai primit aceleaşi răspunsuri. Chiar ai impresia că trebuie să umplem acest forum cu problema ta? Nu poţi să înţelegi că întrebarea ta nu are legătură cu atribuţiile poliţistului şi nu ne interesează aceste aspecte.

Caută şi dezbate astfel de probleme cu un avocat. Dacă nu reuşeşti nici acum să înţelegi şi vei mai deschide alt topic cu aceeaşi temă de discuţie, îţi voi restricţiona definitiv accesul la acest site.

Topic închis.

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.