Jump to content
POLITISTI.ro

Inselatorie


maxximus1990

Recommended Posts

Ma numeste Lica Alexandru...dauna mare,in data de 25,26.01 am fost contactat prin mail de asazisul "Ioan Santa" din sighetul marmatiei strada bogdan voda bloc 6 apartament 18 etaj 2 cu propunerea de schimb,eu oferindui Nikon d7000,grip meike,doua baterii nikon,obiectiv nikor 50 1.8 g si blitz sb 700,toate ca noi cutie,el oferindumi un body canon 5dmark2 care il "castigase" nevastasa in austria la un concurs de fotografii....toate bune si frumoase el prezentanduse un doctor rezident vorbind foarte frumos cu mine si am hotarat ca amandoi sa trimitem coletele in aceeasi zi 28.01.13 pana aici toate bune si frumoase,a zis ca il pune nevasta lui MARIA SANTA,azi 29.01.13 cand a ajuns coletul meu de la el constat faptul ca a trebuit si sa platesc coletul de la el(el a spus ca fiecare il plateste pe al lui)am zis ok nu ma face un transport,il primesc il desfac si surpriza DOUA LEMNE INVELITE INTR-UN MATERIAL ALB!am sunat eu la cei prin care l-am trimis dar deja era predat al meu si el nici nu mai raspunde la telefoane ele fiind inchise deja.Deci am luat o marea teapa....el sa folosit de numele unui cunoscut fotograf din oras pt ca am fost la politie si mi sa comunicat ca numele Ioan si Maria Santa nu sunt adevarate si adresa la fel,dupa seria pe care am primito de la curierul care ii livrase coletul mm 034055 apartine altui om de pe strada Bogda Voda dar alt bloc si apartament....el intalninduse cu curierul inafara orasului pt a nu vedea adresa adevarata,am fost la politie si a verificat seria si apare cum am scris mai sus alt bloc si apartament,am vb cu curierul si a spus ca este un om injur la 30 de ani...eu nu inteleg cum a putut ridica coletul fara a arata un buletin ceva...seriile sunt:Nikon d7000- 6221235,obiectiv nikkor 50mm 1.8g serie-2059583,de la blitz si grip nu mai le am...Daca vede cineva la vanzare ceva cu aceste serii il rog foarte frumos sa ma anunte la nr 0729027142,ofer si recompensa celor care ma ajuta sa dau de el,stiu ca nu voi mai gasi cele trimise dar vreau eu sa dau de aceea persoana personal...

Numere de pe ce a sunat 0755670354

0744158168

serie mm 034055

Precizez ca am fost la municipiu la politie dar au spus ca dosarul este la parchet,asta a fost acum doua saptamani,de atunci nici un raspuns sau ceva.

Am adaugat la dosar toate arhivele mele cu aceea persoana(messenger,mail)poze cu aceea persoana...

http://www.dirtbike....rija/pagina(1)/ am atasat siteul unde a raspuns tzeparul si de unde am facut rost de informatii...

post-8497-0-55518500-1362340304_thumb.jp

post-8497-0-54590900-1362340310_thumb.jp

Link to comment
  • 1 year later...

Buna ziua! Am nevoie de sfatul dumeavoastra. M-am hotarat sa vand un obiect vestimentar si am pus anunt pe doua site-uri. M-a sunat o fata am vorbit cu ea si am stabilit sa-i trimit produsul prin posta  sa-l probeze . Am intrebat-o cum facem cu banii ca trebuie sa plateasca la posta cand ridica coletul si a zis ca nu e nevoie , sa stau linistita ca daca nu e bun il trimite inapoi si daca e bun imi trimite banii cu posta. (nu am trimis coletul ramburs). Am zis sa am incredere mai ales ca are si un copil mic acasa si nu ar minti. Lucru care s-a si intamplat. M-a sunat ca l-a primit, m-a sunat sa-mi spuna ca nu e bun si ca mi-l trimite inapoi. Vazand ca nu mai ajunge coletul inapoi am sunat-o si n-a mai raspuns iar acum are telefonul inchis. Pot sa fac ceva in cazul acesta? Va multumesc!

Link to comment
  • Moderator

Nu e vorba de înşelăciune, ci de un litigiu civil. Mergi la instanţa de judecată, iar pe viitor nu mai trimite produse "pe încredere".

  • Upvote 1
Link to comment
  • 4 years later...

Buna ziua ! In urma cu un an si jumatate, am cumparat o masina, cu contract, fiscal, si toate actele masinii (fostul propietar mi-a trecut numele pe talon, dar nu si data). Eu am inregistrat masina la primarie (impozit), pe numele meu. Nu..am transcris numarul si la politie. Dupa 3 luni, am vandut masina la alta persoana. Precizez : nu cunosc identitatea acestei persoane. Ne-am intalnit, parea foarte de incredere, mi-a dat suma de bani, i-am dat masina,si toate actele masinii (original), si pt ca eram foarte ocupat, a ramas sa mearga aceasta persoana sa faca contractul, la birou acte auto, apoi sa ne intalnim sa semnez si sa preiau contractul. Mai tarziu, cand trebuia sa ne vedem, nu a mai raspuns la tel, si nu este de gasit. Spuneti-mi va rog frumos, ce probleme ( daca pot fi sanctionat) pot intampina eu , daca aceasta personana circula cu masina,.si...cum pot scoate masina de la impozit. Eu detin doar copia de pe cartea masinii. 

Link to comment
  • 1 month later...

Buna seara am si eu o problema mai veche care am crezut ca o voi rezolva cu firma de unde am comandat...dar se pare ca firma nu este serioasa...reduceri tot anul este firma online despre care vorbesc...va cer ajutorul in rezolvarea problemei mele...va multumesc anticipat

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.