Jump to content
POLITISTI.ro

Magazin etnobotanice

Postare recomandată

Publicat

Buna seara, deoarece la un simplu search pe Google am gasit foarte multe magazine online de plante halucinogene si alte substante ilegale doresc sa fac o plangere impotriva a mai multor astfel de magazine. Problema este ca sunt minor. Insa ce ma intereseaza sa stiu este ce poate face Politia in astfel de cazuri se pot retine administratori magazinelor sau se pot invinovati doar in flagrant?

Multumesc anticipat!

• Displace 2
  • Moderator
Publicat

Vrei să faci o plângere sau un denunţ?

Plângerea presupune că autorul ei a suferit o vătămare cauzată prin infracţiune.

Denunţul este încunoştinţarea făcută de către o persoană despre săvârşirea unei infracţiuni.

Publicat

Doresc sa fac un denunt mai precis...Doar ca nu stiu cam ce efect ar avea asupra acestor magazine care vand en-gross

Publicat

Daca esti minor, atunci vorbeste cu parintii si ei pot depune un denunt.

Te-au inselat, nu v-ati mai inteles in "afaceri" sau esti doar un simplu consumator?

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Denunţul este încunoştinţarea făcută de către o persoană fizică sau de către o persoană juridică despre săvârşirea unei infracţiuni.

Denunţul trebuie să cuprindă: numele, prenumele, codul numeric personal, calitatea şi domiciliul petiţionarului, descrierea faptei care formează obiectul plângerii, indicarea făptuitorului, dacă este cunoscut şi a mijloacelor de probă.

În cazul tău, trebuie să vorbeşti cu părinţii.

Publicat

Nu consum substante ilegale si nici nu fac trafic cu asa numitele droguri. Am dat search-ul pe Google doar din pura curiozitate

Si de exemplu daca eu nu vreau sa vorbesc cu parintii?

Publicat

Si daca as intreba proprietari magazinelor daca au dreptul LEGAL de a comercializa droguri ???

• Displace 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.