Jump to content
POLITISTI.ro

Incarcător pistol Beretta


aromas

Recommended Posts

Recent am achiziţionat un pistol Beretta 90 two şi ajuns acasă am constatat că de fapt nu mă pricep la arme aşa cu, credeam. Mai exact m-am trezit că ambele încărcătoare sunt din cele limitate la 10 cartuşe , greşeala mea nu am verificat la cumpărare, am presupus că sunt cele normale, de 17 cartuşe.

Normal, m-am dus la armurier şi i-am solicitat să-mi aducă 2 încărcătoare normale, având în vedere şi că este italian să la Beretta 92 Fs , M9 , 90 two acestea sunt interschimbabile. Reacţia lui a fost de parcă i-am cerut să aducă un obuzier sau o mitralieră Gating. Deşi am studiat legislaţia în domeniu nu am găsit nimic referitor la regimul încărcătoarelor , aşa că vă rog să mă lămuriţi dacă cunoaşteţi detalii legate de această problemă, sau dacă ştiţi vre-o reprezentanţă în România a acestei firme.

Şi ca să păstrez topicul , în rest sunt foarte mulţumit de achiziţie după ce am tras la poligon 150 cartuşe, precizie bună, , e un vis faţă de Sigma pe care am avut-o anterior, faţă de aceasta parcă totuşi nu îmi stă aşa de bine în palmă, şi e mai greu de purtat la ţinută civilă, aproape imposibil de mascat, de unde rezultă că în viitorul apropiat va trebui să-mi achiziţionez o borsetă.

Link to comment

Cauta la magazinul din spatele pietii Obor parca mai aveau incarcatoare anul trecut cand am intrebat pentru un prieten care a luat un 92FS, erau parca ~160-180 lei buc. cele de 17. Normal ar fi trebuit sa vina cu jucaria incarcatoare de 17 si la 92FS cu incarcatoare de 15 dar.......

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.