Jump to content
POLITISTI.ro

Incarcător pistol Beretta

Postare recomandată

Publicat

Recent am achiziţionat un pistol Beretta 90 two şi ajuns acasă am constatat că de fapt nu mă pricep la arme aşa cu, credeam. Mai exact m-am trezit că ambele încărcătoare sunt din cele limitate la 10 cartuşe , greşeala mea nu am verificat la cumpărare, am presupus că sunt cele normale, de 17 cartuşe.

Normal, m-am dus la armurier şi i-am solicitat să-mi aducă 2 încărcătoare normale, având în vedere şi că este italian să la Beretta 92 Fs , M9 , 90 two acestea sunt interschimbabile. Reacţia lui a fost de parcă i-am cerut să aducă un obuzier sau o mitralieră Gating. Deşi am studiat legislaţia în domeniu nu am găsit nimic referitor la regimul încărcătoarelor , aşa că vă rog să mă lămuriţi dacă cunoaşteţi detalii legate de această problemă, sau dacă ştiţi vre-o reprezentanţă în România a acestei firme.

Şi ca să păstrez topicul , în rest sunt foarte mulţumit de achiziţie după ce am tras la poligon 150 cartuşe, precizie bună, , e un vis faţă de Sigma pe care am avut-o anterior, faţă de aceasta parcă totuşi nu îmi stă aşa de bine în palmă, şi e mai greu de purtat la ţinută civilă, aproape imposibil de mascat, de unde rezultă că în viitorul apropiat va trebui să-mi achiziţionez o borsetă.

Publicat

Cauta la magazinul din spatele pietii Obor parca mai aveau incarcatoare anul trecut cand am intrebat pentru un prieten care a luat un 92FS, erau parca ~160-180 lei buc. cele de 17. Normal ar fi trebuit sa vina cu jucaria incarcatoare de 17 si la 92FS cu incarcatoare de 15 dar.......

Publicat

Mulţumesc de informaţie. Singura problemă e distanţa, întrucăt stau în vestul ţării.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.