Jump to content
POLITISTI.ro

Locuri de parcare cu plata (pt locatari)


Crusader2010

Recommended Posts

Buna ziua,

Am si eu cateva nelamuriri in ceea ce priveste locurile de parcare platite, de la asociatiile de locatari, si sper sa ma puteti ajuta.

1. Cum recunosc un loc de parcare platit? am observat ca in general primariile traseaza marcajul dreptunghiular si pun un numar de ordine (ex: 23). Va intreb daca aceste locuri, numerotate astfel, sunt de fapt platite sau nu (e logic ca cele unde apare si un numar de masina sa fie platite, insa daca toate locurile de pe langa blocul meu sunt trasate si numerotate 1-35, sunt toate platite sau nu?)

1.1 De asemenea, detinatorul unui loc de parcare este obligat sa-si treaca numarul masinii/autorizatiei pe asfalt sau undeva astfel incat sa se stie clar ca e locul lui?

2. Am voie sa chem politia sa ridice masina cuiva care parcheaza pe locul meu platit, chiar si inainte de ora 18:00 ?

3. Exista undeva o lista cu locurile platite de pe la asociatii, ca sa nu mai ajung sa intreb la primarie sau ADP sau unde trebuie?

Mentionez ca locuiesc in sectorul 4.

Multumesc

Link to comment
  • Moderator

Problemele tale nu au absolut nicio legătură cu atribuțiile Poliției Române sau competențele polițiștilor. Pentru răspunsuri la aceste întrebări trebuie să te adreseszi primăriei și gardienilor locali.

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.