Jump to content
POLITISTI.ro

Motiunea de cenzura a cazut.

Cristi

Recommended Posts

• Moderator

Motiunea de cenzura a picat... Nu au fost obtinute cele 236 de voturi necesare pentru demiterea Guvernului Boc, ci numai 228, lipsind numai 8 voturi pentru ca Guvernul sa pice. Vai de soarta noastra.

Detalii aici.

Edited by Kmcoio

• Member

Greu de spus ce ne vom face......vom continua sa traim(daca mai putem) in dictatura pinguinului si a chiorului sad.gif

Nu va faceti griji, urmeaza greva generala....etc. Romanii nu mai pot rabda, foamea, ratele si disperarea le dau directia in strada . Nu uitati luna decembrie a devenit o traditie (nu luna cadourilor ) ci luna revolutiilor. Prezidentul va fi nevoit sa sacrifice pionul din palatul Victoria, pentru a detensiona atmosfera .Eu mai sper... in caz contrar ne meritam soarta cu varf si indesat .

• Member

Sunt foarte dezorientat, nu stiu ce sa mai fac, daca mai pot sa-i ofer ceva copilului sau nu, zilnic ii trebuie pachetel la gradi, salariul nu-mi ajunge nici sa achit intretinerea si rata casei, mai am cateva luni si scap de acel contract de l-am facut inainte de scoala militara, ma tot gandesc sa plec afara, dar intrebarea e UNDE? Traim o viata amara!

Sa fim realisti si sa intelegem ca nimic nu va cadea "la presiunea strazii". Este graitoare expresia unei respectabile doamne neonomenclaturiste ...CIOCU' MIC CA ACUM NOI SUNTEM LA PUTERE!!! Cred ca va mai aduceti aminte.

Pina una alta nu ne ramane decit sa multumim din suflet celor care cu puternic simt civic si-au exprimat preferintele electorale in ACEASTA directie, sa multumim colegilor care (undeva, cindva) au vazut, dar au tacut sau au fost redusi la tacere, lucru care a dus la validarea unei perfect orhestrate piese, si sa le uram celor care ne fac aceasta viata "fericita", multa, multa, multa, multa, multa, multa, multa, multa caldura.

Va urez o seara linistita. :(

Bine punctat serhente Garcia!

Desi nu imi place sa spun, ziua de azi a fost un "deja vu" pentru mine. Sunt sigura ca suntem cu totii dezamagiti, dezorientati, disperati, totusi sper sa ne gasim puterea sa mergem mai departe...e atat de greu sa imi gasec cuvintele acum!

Am crezut ca in seara asta voi dormi mai linistit...degeaba..caracatita ne-a redus la tacere...deocamdata...pana in decembrie 2010

Toata stima pentru cei ce au fost azi la Bucuresti !

Nu trebuie sa disperam....mai e putin !

• Moderator

Mai e putin pana cand? Pana ne ia dracu de tot? Asteptati fratilor...sa vedeti agenti de politie cu salariu 1000 de lei conform grilei de salarizare unitara.

acuma sper sa nu se interpreteze eronat opinia mea dar personal cred ca nici opozita nu a vrut sa ajunga la putere.toata tevatura asta cu motiunea de cenzura "sa aratam lumii cat de grozavi suntem noi si ca suntem salvatorii natiunii" e doar o lovitura de imagine pentru influentarea electoratului in alegerile viitoare.si eu mi-as fi dorit sa cada guvernul..dar sa fim sinceri ..problema e mult prea acuta si nu cred ca avem oameni capabili sa ne scoata din mocirla asta in care ne zbatem de atatia ani de zile.sa fim seriosi chiar daca ar fi cineva in masura sa scoata romania din starea actuala, acel om ar trebui sa infranga si sistemul ticalosit deci sincer nu vad o cale de iesire prea curand pentru tarisoara asta a noastra.sunt inca tanar si nu credeam ca o sa ajung vreodata sa gandesc asa.

cel mai bine ar fi sa devenim vreun land german,vreun canton al elvetiei,sau vreo regiune a chinei :) dar care tara are nevoie de o belea in plus? :(

Edited by sheriffu

• Moderator

Eu zic că sunt destui români competenți și capabili care pot face multe, pot scoate țara din situația în care a ajuns, problema este că nu au acces și nu ajung în posturi de unde să aibă și putere de decizie.

Avem români ce sunt apreciați de străini, dar aici în țară ... ciuciu. În țara asta încă sunt apreciați și promovați toți „descurcăreții”, toți maneliștii și cocalarii.

Când unul înjură un polițist, este văzut ca un curajos, este apreciat.

Dacă unul fură ceva și nu este prins, la fel ... nu este privit ca fiind un măr stricat printre celelalte sănătoase din coș, este apreciat și catalogat ca fiind „descurcăreț”.

Românii încă consideră statul în ansamblul său, un adversar ...

Am un mesaj pentru bucuresteni:

,,Nu stati la balcoane, ca muriti de foame".

Sa traiti cum ati votat! :emo-yessir:

Edited by Elvis

• Member

si daca trecea motiunea de cenzura nu se rezolva nimic, urma guvernul Boc 6, apoi Boc 7...ca tot portocalii cu bozgorii pot forma majoritate...

sigura sansa e sa fie alegeri anticipate, si poate nici atunci, ca astialalti promit multe, cum promitea si PDL inainte de legeri...

politicienii sunt niste marionete, tara e condura cu adevarat de alti hoti..

sheriffu mi-a luat vorba din gura. Nimeni din opozitie nu doreste sa vina la guvernare si sa incaseze castaen penru doar 6 luni de guvern interimar ci dimpotriva, vrea sa scoata scor electoral mare ca sa prinda 4 ani de parlament + urmatorul Presedinte. asta este miza - vor tot. deci nu va amagiti ca ceilalti o sa faca ceva.

Sunt masuri economice care vor trebui luate indiferent de cine vine la guvernare insa una este sa vii ptr 4 ani (respectiv 5 la Presedinte) si una este sa vii ptr doar 6 luni.

Sunt masuri economice care vor trebui luate indiferent de cine vine la guvernare insa una este sa vii ptr 4 ani (respectiv 5 la Presedinte) si una este sa vii ptr doar 6 luni.

Unele masuri da. Dar altele nu. Sa vezi de exemplu ca multi vom pleca din sistem. Vreo 25-30 de mii..... Si nu iti fa iluzii ca vor pleca cei incompetenti sau cu belele. Vor ramane cei pupaciosi, cei care au ciocu mic, buni executanti, etc.... Acum au mana libera. Si ofiterii superiori, ca sa isi pastreze scaunele, vor rupe in carne vie. Tot aceste disponibilizari si numarul celor disponibilizati, preconizate a se face in curand, vor fi o moneda de santaj la negocierea ce se va tine cu privire la indicii de salarizare la agenti si subofiteri....

De fapt de ce cred eu ca vor fi disponibilizari? Nu vor disponibiliza nimic. Asta ar insemna modificarea legii, salarii compensatorii (amintesc ca noi nu cotizam la ajutorul de somaj), miscari de strada, etc. Vor santaja liderii de sindicat cu disponibilizari, acestia vor accepta indici de salarizare foarte mici la agenti, si vom pleca cu totii singuri dupa cateva luni de tras targa pe uscat..... Caderea acestei motiuni va avea in timp consecinte imense. E ca teoria fluturelui la calatoriile in timp.