Jump to content
POLITISTI.ro

Miting pe 27.10.2010


Cristi

Recommended Posts

 • Moderator

 • mitingul va debuta la ora 10.00 în Piaţa Victoriei, în faţa Guvernului;
 • începând cu ora 11.00 şi se va desfăşura un marş de protest pe traseul Piaţa Victoriei - Piaţa Romană – Universitate - Piaţa Unirii - Piaţa Constituţiei (în faţa Palatului Parlamentului);
 • miting în Piaţa Constituţiei până la finalizarea dezbaterii şi votării MOŢIUNII de cenzură împotriva actualului guvern al României.


  Membrii de sindicat sunt rugaţi să vină în Piaţa Victoriei începând cu ora 09.00. Vom avea un loc distict în care vor fi numai poliţişti, atât în Piaţa Victoriei şi Piaţa Constituţiei, cât şi în timpul marşului de protest pe itinerarul menţionat mai sus. Vă rugăm, prin urmare, să vă sincronizaţi sosirea în Bucureşti, pentru a putea avea acces în zona rezervată nouă, având în vedere numărul mare de participanţi.

  Ghidaţi-vă după drapelele şi bannerele FSNPPC.
  Nu uitaţi să aduceţi propriile materiale vizuale.
  Mergem cu toţii să spunem:

  NU SĂRĂCIEI. NU DISPREŢULUI !

 1. NU disponibilizărilor;
 2. Nu îngheţării pensiilor;
 3. NU modificării Codului Muncii;
 4. NU salariilor de mizerie;
 5. NU creşterii vârstei de pensionare !

ESTE MOMENTUL SĂ NE APĂRĂM

DREPTURILE LEGALE.

NU PUTEM TOLERA, LA NESFÂRŞIT, NERESPECTAREA LEGILOR DE CĂTRE

REPREZENTANŢII PUTERII..

DACĂ ACUM NU ESTE MOMENTUL, ATUNCI CÂND NE VOM APĂRA DREPTURILE ?

DUMNEAVOASTRĂ TREBUIE SĂ VĂ DECIDEŢI VIITORUL, NU ALTCINEVA !

NUMAI UNIŢI VOM ÎNVINGE !

DAŢI DOVADĂ DE SOLIDARITATE !

VĂ AŞTEPTĂM LA

PROTESTUL SINDICAL DIN

27 OCTOMBRIE 2010

Biroul Executiv. (preluat de pe www.snppc.ro)

Doresc succes tuturor participantilor la acest miting si sa ne ajute Dumnezeu sa obtinem ceea ce cerem, ca este de bun simt. SNPPC, v-ati trezit cam tarziu, multi dintre noi au ramas blocati din cauza datei pe care ati ales-o pentru miting.

Multumim frumos.

Link to comment

ati vazut site-ul celor de la spr diamantul?

astia vor sa faca liste cu participanti

oare dc?!

tizule! nu ai uitat ca am loc langa tine!

Link to comment

tizule! nu ai uitat ca am loc langa tine!

S-ar putea sa te dezamagesc !

Maine eram liber , dar se pare ca nu mai sunt ( am fost sunat de sef sa ma anunte ca mi-a fost taiat - un coleg a intrat in concediu medical si nu sunt oameni ) :angry: Intradevar avem probleme cu efectivul .

Ragusisem putin in urma antrenamentelor. Astazi merg la sediu. Sunt sch II. Sa vad ce mai pot face astazi, poate mai gasesc o portita . Daca reusesc o sa scriu diseara dupa sch II.

Imi para rau ca dezamagesc ( fara voia mea ). Am facut valuri degeaba . :emo-yessir:

Edited by Eduard
Link to comment

Imi permiteti sa va sugerez amical si cit se poate de prieteneste ca in zona publica sa incercati sa evitati discutiile legate de sedintele de tragere ???

Aceasta informatie (de fapt punerea ei "pe hartie") poate fi folosita ca motiv pentru actiuni coercitive impotriva forumului, in general ?!?!?!

Link to comment

Si care sunt aia cu sanctiunile coercitive?

Sedintele de tragere conform ordinelor in vigoare se executa in timpul serviciului. Daca esti liber ..........hai pa........

Ne vedem la miting.

Iesi afara.......extraordinara.......... :emo-yessir:

Link to comment

Imi cer scuze daca v-am provocat disconfort psihic cu interventia mea catre realism/realitate. In cazul asta poate cu ocazia discutiilor despre ... poate dati si numarul Dispozitiei ... ala cu s/ ... ;) sa aibe stimatii si iubitii nostri colegi cu nervii optici ci autitivi EXTREM de dezvoltati sa dea un eventual ping of death pe ip-ul serverului pe care functioneaza forumul (adminii cred ca intuiesc la ce ma refer, sufar de teorita conspiratita, ce sa fac... suflu si in fulgi de ovaz) )

Chiar nu se intelege ca in asemenea conditii/momente, NU trebuie sa se gaseasca nici un nod in papura, char si daca papura este impletita ?!?!

later edit, va multumesc pentru categorisire ( .... extraordibnara) insa ma multumesc totusi cu apelativul de "jigodie batrina" atribuit de catre colegii mei ....:beer:

Edited by serhente Garcia
Link to comment

Garcia intelegi numai ce vrei.

O sa iti explic sa intelegi.

Data trecuta ,la miting,s-a strigat iesi afara javra ordinara.

Maine vom striga extraordinara........pentru a nu-l confunda cineva.

Ordinar este egal cu ceva comun.

Trebuie sa facem o diferentiere.

Daca ai inteles ca ma refeream la tine ai gresit. Cu respect. :emo-yessir:

Edited by Elvis
Link to comment
 • Moderator

Fratilor, va urez mult succes maine! Desi mor de ciuda, nu pot participa la acest miting din cauza unor probleme personale. Sper sa strigati si pentru mine. Elvis, extraordinara nu e bine...se poate simti chiar bine...:) mai bine ordinar, sa se stie ca e un individ comun, fara nimic special, exceptand prostia care il caracterizeaza...

Link to comment

La noi, la Neamt, pe sefii de post ne-au chemat pe 27 oct. pentru o pregatire profesionala ( spatiul Schengen)...cata nesimtire...miroase a boicot...Oricum, la Bucuresti vor pleca cei 2 colegi ai mei de la post .

Imi pun mari sperante in acest miting!

Dumnezeu sa ne ajute!

Link to comment
 • Moderator

La noi nu ne-a blocat nimeni, deci nu pot vorbi de o teorie a conspiratiei. Chiar si tragerile au fost mutate pe 1 si 2 noiembrie. Ma refer la I.P.J. Valcea. Poate si sefii incep sa constientizeze ca pentru a avea performanta, trebuie sa ai oameni multumiti si lipsiti de stres.

Link to comment
 • Moderator

Imagini de la protest:

dsc00204ms.th.jpg dsc00206t.th.jpg dsc00208q.th.jpg dsc00209z.th.jpg

dsc00211g.th.jpg dsc00212f.th.jpg dsc00215fz.th.jpg dsc00216cz.th.jpg

dsc00217m.th.jpg dsc00218ih.th.jpg dsc00219e.th.jpg dsc00220p.th.jpg

A fost o mare gresala organizarea acestui protest impreuna cu celalalte categorii profesionale din sistemul bugetar.

 • Upvote 1
 • Downvote 1
Link to comment

Pe d-o parte, Marius, ai dreptate pentru ca politistii singuri ar fi fost mai vizibili,dar datorita motiunii de cenzura din aceeasi zi nu ar fi profitat de expunerea maxima in mass-media , insa pe de alta parte sunt adeptul unitatii sindicale (ale celor 5 mari cartele) , cred ca daca toti bugetarii se unesc se urneste ceva in marasmul cotidian.

Link to comment
 • Moderator

Pentru a avea ecou problemele noastre, trebuie organizate proteste doar de sindicatele din politie.

Imi pare rau ca am pierdut o zi importanta (ziua mea de nastere) si nu am obtinut decat oboseala si dezamagire.

Link to comment
 • Moderator

Dupa cum v-am spus mai sus, acest protest nu a fost organizat cu cap. Punct. Marius, sincer imi pare rau ca nu am ajuns la Bucuresti, insa nu pentru protest, ci pentru a bea o bere de la tine. La multi ani, sper sa recuperezi ziua pierduta cu prietenii.

Link to comment

Am fost ieri in Bucuresti, la miting. Sunt frant de oboseala si la ora aceasta, am mers 2 nopti intr-un autocar de categoria a III-a, de la 6 dimineata pana la 18 nu am stat jos. Dar nu-mi pare rau deloc. Am simtit, am vazut, ca in Romania inca se mai nasc oameni. Indiferent ca sunt politisti, profesori, asistenti medicali, muncitori, elevi, pensionari...Si dintre toate lozincile fluturate imi suna in minte una singura : SOLIDARITATE!

 • Upvote 1
Link to comment
 • 2 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.