Jump to content
POLITISTI.ro

Timbru de poluare


MrDennis

Recommended Posts

  • Moderator

Proces cu poliţia? Ce legătură are poliţia cu taxele?

Dacă până acum nu ai aflat, Poliţia Română prin sarcinile sale nu are atribuţii în activitatea de colectare a taxelor ori impozitelor şi nici nu înmatriculează autovehicule.

În prezent nu există oficial nici "timbru de poluare, nici taxă de timbru" etc. pentru că este încă în vigoare Legea nr. 9 din 6 ianuarie 2012 privind taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule, publicată în M.Of. nr.17 din 10.01.2012.

Link to comment

Cu drpciv m-am judecat , nu cu finantele , ca nu am platit inainte si ulterior sa recuperaz banii . Daca am decizie definitiva si irevocabila , viitorul proprietar nu va fi nevoit sa plateasca taxa de inmatriculare , cea din 2012 , nu?

Edited by MrDennis
Link to comment
  • Moderator

Pricepi mai greu sau ai chef de miştouri? În primul rând DRPICV nu face parte din Poliţia Română. E subordonată instituţiei prefectului, nu are legătură cu poliţia.

Întrebarea ta, dovedeşte că nu ştii despre ce vorbeşti. Ti-am dat şi link-uri unde să citeşti, dar degeaba, tu o ţii una şi bună (batman, batman!!!)

Nu îţi poate răspunde nimeni, pentru că până acum, la momentul la care vorbim, nu există o astfel de lege, nu sunt decât discuţii şi speculaţii pe baza unui proiect de lege. Poţi să contactezi eventual vreo vrăjitoare (încearcă la Mercedesa), care să-ţi prezică cum o să fie legea când o să apară publicată în monitorul oficial. Crede-ne că noi chiar nu putem să ghicim ce prevederi o să conţină această lege, ce urmează să apară.

Link to comment

Nu ma refer la legea viitoare , ci la cea actuala . In principiu , am inscris masina fara sa platesc taxa . Daca o vand , cel care o cumpara plateste taxa ori nu , aia intreb .

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.