MrDennis Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 Daca am inscris o masina din UE castigand procesul cu politia , daca o voi vinde , viitorul proprietar va trebui sa plateasca timbru de mediu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Moderator Marius Posted February 14, 2013 Moderator Share Posted February 14, 2013 Proces cu poliţia? Ce legătură are poliţia cu taxele? Dacă până acum nu ai aflat, Poliţia Română prin sarcinile sale nu are atribuţii în activitatea de colectare a taxelor ori impozitelor şi nici nu înmatriculează autovehicule. În prezent nu există oficial nici "timbru de poluare, nici taxă de timbru" etc. pentru că este încă în vigoare Legea nr. 9 din 6 ianuarie 2012 privind taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule, publicată în M.Of. nr.17 din 10.01.2012. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 MrDennis Posted February 14, 2013 Author Share Posted February 14, 2013 (edited) Cu drpciv m-am judecat , nu cu finantele , ca nu am platit inainte si ulterior sa recuperaz banii . Daca am decizie definitiva si irevocabila , viitorul proprietar nu va fi nevoit sa plateasca taxa de inmatriculare , cea din 2012 , nu? Edited February 14, 2013 by MrDennis Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Moderator Marius Posted February 14, 2013 Moderator Share Posted February 14, 2013 Pricepi mai greu sau ai chef de miştouri? În primul rând DRPICV nu face parte din Poliţia Română. E subordonată instituţiei prefectului, nu are legătură cu poliţia. Întrebarea ta, dovedeşte că nu ştii despre ce vorbeşti. Ti-am dat şi link-uri unde să citeşti, dar degeaba, tu o ţii una şi bună (batman, batman!!!) Nu îţi poate răspunde nimeni, pentru că până acum, la momentul la care vorbim, nu există o astfel de lege, nu sunt decât discuţii şi speculaţii pe baza unui proiect de lege. Poţi să contactezi eventual vreo vrăjitoare (încearcă la Mercedesa), care să-ţi prezică cum o să fie legea când o să apară publicată în monitorul oficial. Crede-ne că noi chiar nu putem să ghicim ce prevederi o să conţină această lege, ce urmează să apară. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 MrDennis Posted February 14, 2013 Author Share Posted February 14, 2013 Nu ma refer la legea viitoare , ci la cea actuala . In principiu , am inscris masina fara sa platesc taxa . Daca o vand , cel care o cumpara plateste taxa ori nu , aia intreb . Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Moderator Marius Posted February 14, 2013 Moderator Share Posted February 14, 2013 Nu ai scris tu titlul "Timbru de poluare" iar în prima postare: ... viitorul proprietar va trebui sa plateasca timbru de mediu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 MrDennis Posted February 14, 2013 Author Share Posted February 14, 2013 Luati in considerare ultimul post . Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Moderator Cristi Posted February 14, 2013 Moderator Share Posted February 14, 2013 Acum nu plateste nicio taxa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 MTK Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 (edited) Acum nu plateste nicio taxa. Esti sigur cand spui asta? pe ce te bazezi? Edited February 14, 2013 by MTK Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Ziggye Posted February 14, 2013 Share Posted February 14, 2013 Esti...facut gramada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
MrDennis
Daca am inscris o masina din UE castigand procesul cu politia , daca o voi vinde , viitorul proprietar va trebui sa plateasca timbru de mediu?
9 answers to this question
Recommended Posts