Jump to content
POLITISTI.ro

Timbru de poluare

Postare recomandată

Publicat

Daca am inscris o masina din UE castigand procesul cu politia , daca o voi vinde , viitorul proprietar va trebui sa plateasca timbru de mediu?

• Displace 1
  • Moderator
Publicat

Proces cu poliţia? Ce legătură are poliţia cu taxele?

Dacă până acum nu ai aflat, Poliţia Română prin sarcinile sale nu are atribuţii în activitatea de colectare a taxelor ori impozitelor şi nici nu înmatriculează autovehicule.

În prezent nu există oficial nici "timbru de poluare, nici taxă de timbru" etc. pentru că este încă în vigoare Legea nr. 9 din 6 ianuarie 2012 privind taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule, publicată în M.Of. nr.17 din 10.01.2012.

Publicat (modificat)

Cu drpciv m-am judecat , nu cu finantele , ca nu am platit inainte si ulterior sa recuperaz banii . Daca am decizie definitiva si irevocabila , viitorul proprietar nu va fi nevoit sa plateasca taxa de inmatriculare , cea din 2012 , nu?

Modificat de MrDennis
  • Moderator
Publicat

Pricepi mai greu sau ai chef de miştouri? În primul rând DRPICV nu face parte din Poliţia Română. E subordonată instituţiei prefectului, nu are legătură cu poliţia.

Întrebarea ta, dovedeşte că nu ştii despre ce vorbeşti. Ti-am dat şi link-uri unde să citeşti, dar degeaba, tu o ţii una şi bună (batman, batman!!!)

Nu îţi poate răspunde nimeni, pentru că până acum, la momentul la care vorbim, nu există o astfel de lege, nu sunt decât discuţii şi speculaţii pe baza unui proiect de lege. Poţi să contactezi eventual vreo vrăjitoare (încearcă la Mercedesa), care să-ţi prezică cum o să fie legea când o să apară publicată în monitorul oficial. Crede-ne că noi chiar nu putem să ghicim ce prevederi o să conţină această lege, ce urmează să apară.

Publicat

Nu ma refer la legea viitoare , ci la cea actuala . In principiu , am inscris masina fara sa platesc taxa . Daca o vand , cel care o cumpara plateste taxa ori nu , aia intreb .

• Moderator
Publicat

Nu ai scris tu titlul "Timbru de poluare" iar în prima postare:

... viitorul proprietar va trebui sa plateasca timbru de mediu?

Publicat (modificat)

Acum nu plateste nicio taxa.

Esti sigur cand spui asta? pe ce te bazezi?

Modificat de MTK

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.