Jump to content
POLITISTI.ro

Cat de rau s-a ajuns!

Munca in Politia Romana  

54 voturi

1. 1. A meritat vreodata sa muncesti in Politia Romana?

• Da
      50
    • Nu
      4
  2. 2. Merita sa muncesti in Politia Romana?

• Da
      14
    • Nu
      40

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Ispy...e din Click, nu din Libertatea...si da, ai dreptate, comentariile nu isi au rostul.

Publicat

Am vazut la tv ca " mai marii " nostri au cerut sefului de post o caracterizare scrisa a colegului nostru. Cum ai putea sa caracterizezi un om care a salvat atatea vieti, care si-a facut datoria si care acum isi striga disperarea si neputinta?!

In timp ce pentru oamenii pe care i-a salvat este un erou, iar pentru noi un exemplu de curaj , pentru " ei " probabil ca este un tradator , un ingrat, un tupeist.

Colegul nostru a primit o lovitura de la viata si una de la infractorii care ne conduc si care sunt protejati de raspundere in fata legii datorita functiilor pe care le-au furat, aceasta este multumirea pe care a primit-o!

• Membru
Publicat

Ispy...e din Click, nu din Libertatea...si da, ai dreptate, comentariile nu isi au rostul.

oops ...sorry my mistake.

...sa incerc o sondaj printre cei prezenti.

Aici isi pot da cu parerea si cei ce nu sunt politisti.

Publicat

Sondajul tau este interesant si ca sa parafrazez si sa sintetizez, as spune : A FI SAU A NU FI POLITIST ? Pot sa-ti dau o mie de argumente pro si inca o mie de argumente contra. Dar ma limitez si oscilez intre doua: Intre pasiunea, daruirea, curajul, profesionalismul meseriei de politist si faptul ca din prostia guvernantilor, ne-am pierdut statul special, pensia speciala, avem un salariu mic o prima de concediu, drepturi de echipament diminuate si neachitate, proasta dotare etc. Ei bine aceasta oscilare imi da frisoane si imi aduc aminte ce spunea Albert Einstein : Universul si prostia sunt nelimitate, dar de primul nu sunt asa sigur . La fel este si la Palatul Victoria unde trag speranta ca prostia desi nelimitata nu este eterna .

Publicat

La gura sobei pot povesti nepotilor ca demult in politie aveai conditii de lucru si puteai sa-i prinzi pe raufacatori fara a te uita la indicatorul de benzina.Intram in birou si aveam pixuri si hartie sa fac dosare penale,iar justitia condamna fara rezerve si fara influiente politice.Ehehe ! Era odata !!! Acum vai mama noastra !!!

• Moderator
Publicat

Institutia in care lucram noi numai politie nu se poate numi, in rest, poate avea orice alta denumire...chiar ieri mergeam prin oras si am ramas frapat sa vad cum coboara dintr-un Renault Koleos(!!!) doi comunitari, blindati pana in dinti, cu glock 17 in dotare, catuse, tomfe, unul avea si un electrosoc, echipati cu combinezoane pe care scria mare, bineinteles Politia si undeva jos, indescifrabil, comunitara...si ma gandeam cu amaraciune la ruginitura mea de Carpati, la postul in care dardai in fiecare dimineata, la rahatul ala mare de router Cisco de pe perete care ma varaie in cap si asa mai departe... ASTA este politia romana. A ajuns de rasul tuturor. Daca stiam ca nici macar respect nu voi gasi in aceasta institutie, nici nu ma gandeam sa ma chinui atat sa intru in ea.

• Membru
Publicat (modificat)

@Kmcoio - dar de comunitarii de la mogosoaia ce zici???

La gura sobei pot povesti nepotilor ca demult in politie aveai conditii de lucru si puteai sa-i prinzi pe raufacatori fara a te uita la indicatorul de benzina.Intram in birou si aveam pixuri si hartie sa fac dosare penale,iar justitia condamna fara rezerve si fara influiente politice.Ehehe ! Era odata !!! Acum vai mama noastra !!!

Cunosc destul de bine situatia din ultimii 50 de ani in politie pentru ca la mine e o chestiune de familie. Bunicul - militian la munte (sef post), tata - militian/polist (pe interventie, sectorist), eu - politist. Asa ca ma pot pronunta in cunostinta de cauza si pot spune cu mana pe inima urmatorul lucru:

INAINTE DA, ACUM BA.

Modificat de Ispy
  • Membru
Publicat

Sunt optimist ca vor veni si vremuri mai bune pentru politisti.

Si chiar daca aia au Glock-uri si masini mai bune ca ale noastre...degeaba.... ei nu vor fi niciodata ca noi, nu vor intelege niciodata ce inseamna sa fii politist cu adevarat, parerea mea. Cred totusi ca autoritatea politistului nu este data, neaparat, de arma pe care o porti in toc, ci de alte''chestii'' pe care noi le avem iar altii, nu . Sunt destui politisti care si-au folosit armele doar in poligon.

Nu mi-e rusine sa o spun .... chiar sunt mandru ca sunt politist.

• Apreciez 2
  • Displace 1
Publicat

Inseamna ca inca nu iti e suficient de foame. Iti garantez ca in 2011 o sa iti treaca acest sentiment.... O sa fii mandru ca esti un politist flamand.

Publicat

@georgedi - nu sunt politist insa am citeva intrebari: ai copii? ai rate la banca pentru casa in care stai? ai parinti batrini pentru care cotizezi bani ca sa poata trai pentru ca pensiile sunt mici? Ai si bunici care sunt in aceeasi stare la care adaugi si medicamentele care nu se gasesc in farmacii compensate? dar rate pentru masina ai?

Daca da, cum de le acoperi pe toate din salariu "urias" de politist?

Daca raspunsul este NU la intrebarile de mai sus, desi imi place sa vad ca esti mindru de meseria ta, asteapta sa vezi ce inseamna obligatiile mentionate si apoi sa ne povestesti daca mai esti mindru pe burta goala.

bafta,

• Membru
Publicat

Maxu,

am rate la banci, parintii mei se descurca cum pot si daca reusesc in vreun fel ii ajut si eu , nu nu am copii ...

Si chiar daca sunt cu burta goala, asta e, eu mi am ales meseria asta si dac nu -mi convine pot oricand pleca din sistem.

Oricum sunt off-topic intrucat subiectul era ''Cat de rau s-a ajuns'' si ar fi trebuit sa postez ceva in concordanta cu titlul, nu?

Publicat

Deci am avut dreptate. INCA nu iti e suficient de foame.....

Stai linistiti. O sa iti fie. :P

• Moderator
Publicat

Doamne, GeorgeEdi, parca ai fi crescut la scoala partidului...ma copile, tu iti dai seama ce vorbesti? Pai mandrie e atunci cand vezi ca ai rezultat in munca ta, mandrie e cand te duci acasa si copiii iti sar in brate sa iti povesteasca ce au mai facut pe la gradi, nu sa te intrebe tati, noi de ce nu avem bani ca Popescu, Enescu etc, mandrie ai atunci cand iti stii familia asigurata si stabila din punct de vedere financiar, mandrie ai atunci cand hotul lasa privirea in jos cand te uiti la el, nu te scuipa intre ochi, mandrie e atunci cand ai ocazia sa folosesti cardul nu doar in data de 14. Trezeste-te la realitate pana nu e prea tarziu. Asta nu e tara in care traim. Sper din tot sufletul sa existe justitie divina si toti nenorocitii astia sa sufere pe lumea cealalta pentru bataia de joc pe care ne-o aplica.

• Membru
Publicat (modificat)

kmcoio

Scoala partidului n-am prins-o si copil nu mai sunt demult.

Rezultate in munca avem ca altfel ne dadeau afara. Faza cu copii nu o pot comenta pentru ca nu am.

Dpdv financiar si eu sufar la fel ca altii.

De scuipat nu m-a scuipat pana acum, cel putin nu in fata.

Hotul va lasa ochii in jos cand ii demonstrezi ca are de ce sa si plece capul in fata ta ca politist.

Si m-am trezit la realitate si revin cu doua intrebari ptr mine- daca nu sunt mandru ca sunt politist ce mai caut in sistem? daca nu sunt mandru ca sunt politist si nu ma respect pe mine ca politist, cetateanul ma va mai respecta?

Modificat de georgedi
  • Moderator
Publicat

Si cu ce te respecti Georgeedi? Cu ruginitura de Carpati model 74? Cu munitia din loturile 68? Cu catusele inexistente? Cu uniforma aceea designata de catre Mama Omida cand era beata? Cu echipajele din dotare fara benzina, cauciucuri sau placute de frana? Cu sefii care intorc capul cand iei bataie pe strada, "din cauza lipsei de orientare"? Cu legea care te "apara" atunci cand tragi cu arma pentru a fi in stare sa mai ajungi sa iti vezi nevasta acasa in ziua respectiva? Ce mai cauti in institutie? Nu stiu, fiecare are o motivatie personala...eu mai stau intrucat deocamdata si repet, deocamdata, nu am unde sa plec altundeva...dar la prima ocazie plec. NU e ceea ce am crezut. Mi-as risca viata, dar macar familia sa mi-o stiu asigurata. Insa nu e cazul. Ma rog, crede-ma, idealist mai mare ca mine nu gasesti, dar m-am trezit la realitate prea brusc ca sa mai am astfel de vise de "mandrie".

P.S. : Mai esti mandru ca esti politist atunci cand te lupti sa pui cu botul pe labe un infractor si seful tau ii da drumul si ti-o trage tot tie? Sau nu ai cunoscut nici astfel de situatii?

• Moderator
Publicat

Kmcoio

Crezi ca cea mai buna solutie e sa plecam cu toti? Mai gandeste-te! ;)

• Moderator
Publicat

Nu Marius, drept dovada ca inca sunt in politie. Dar pot afirma cu mana pe inima. NU mai sunt mandru ca sunt politist. Nu in aceasta tara, nu cu aceasta conducere, nu cu acesti manageri care ne-au dus dracului pe toti. Singura mea mandrie sunteti voi, colegii mei adevarati cu care impart necazurile. Atat.

Publicat

@georgedi - esti pe drumul cel bun. Dupa ce am avut primul copil mi s-as schimbat optica definitiv in legatura cu problemele financiare asa ca - desi sper sa fie mai bine in viitor ptr noi toti - mai vorbim cind o sa te duci cu copilul mic la vaccin, nu o sa-l gasesti gratuit si va trebui sa dai bani. Si atunci vei incepe sa calculezi la ce renunti ca sa iti stii copilul sanatos. Cind vei avea asemenea dileme atunci sa imi spui daca mai esti mindru ca esti politist in Romania

Din cauza asta eu inteleg functionarii care primesc shpaga insa nu si pe cei care o cer de la obraz.

oricum, eu zic ca va trebui sa ne punem centurile de siguranta, anul 2011 va fi nashpa. dar asta o stim deja cu totii.

Publicat (modificat)

Kmcoio trebuie sa luptam cu lepadaturile noastre din sistem si pe urma cu ceilalti.

Chiar daca domnii chestori din minister au uniforme impermeabile si ne vand pe o strangere de mana a presedintelui .

Dar nici sa plec dupa ce mi-am lasat cei mai frumosi ani in politie ......trebuie sa indur, sa strang din dinti si sa fac ceva pentru generatiile viitoare de politisti.

Noi suferim acum pentru ca cei care au fost militieni nu au facut nimic. Au tacut.

Pentru ca generatia voastra sa poata urca in masini logan, noi cei care am prins ordinea publica ani de zile cu schimbul 3, am coborat din palmier.

Chiar nu ai idee ce insemna stresul intretinut de sefuti in urma cu sa zicem 10 ani.

Si uite am rezistat si suntem mandri ca suntem politisti.

Sa stii ca eu sunt mandru ca sunt politist chiar daca ma intreaba copilul meu de ce s-au micsorat masinutele.

Cu respect. :emo-yessir:

Iar a tăcea şi laşii ştiu!

Toţi morţii tac! Dar cine-i viu

Să râdă! Bunii râd şi cad!

Să râdem, dar, viteaz răsad,

Să fie-un hohotit şi-un chiu

Din ceruri până-n iad!

Modificat de Elvis
  • Apreciez 1
Publicat

kmcoio

Scoala partidului n-am prins-o si copil nu mai sunt demult.

Rezultate in munca avem ca altfel ne dadeau afara. Faza cu copii nu o pot comenta pentru ca nu am.

Dpdv financiar si eu sufar la fel ca altii.

De scuipat nu m-a scuipat pana acum, cel putin nu in fata.

Hotul va lasa ochii in jos cand ii demonstrezi ca are de ce sa si plece capul in fata ta ca politist.

Si m-am trezit la realitate si revin cu doua intrebari ptr mine- daca nu sunt mandru ca sunt politist ce mai caut in sistem? daca nu sunt mandru ca sunt politist si nu ma respect pe mine ca politist, cetateanul ma va mai respecta?

dupa ce urmaresti postul lui copman de la DIVERTISMENT spune-mi si mie unde vei gasi hotul care va pleca capul in fata ta?

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Hai sa fim sinceri cu noi...

Nu poti sa mai ai nici o mandrie ca lucrezi in Politie. Care ma contrazice, inseamna ca nu a dat cu capul de suficiente greutati. Am 10 ani in sistem si sunt satul pana la cer de el...

Politia Romana a devenit un C$£$t urat mirositor!

O sa plece rand pe rand toti cei care sunt buni...

Publicat

Poti sa ramai si sa lupti sau poti sa renunti.

Alegerea iti apartine, Dumnezeu ne-a dat liberul arbitru.

Cu respect. :emo-yessir:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.