Jump to content
POLITISTI.ro

Blocare intersectie / cale de acces


yoop

Recommended Posts

Daca coloana de masini ce se formeaza in urma unui semafor blocheaza accesul pe respectivul bulevard de pe o straduta laturalnica (intersectarea unei stradute laturalnice cu bulevardul pe care este pozitionat semaforul de exemplu) se considera blocarea intersectiei?

Ma refer la faptul ca astepti la semafor dar blochezi o strada in acel timp.

Exemplu pe Romancierilor. http://goo.gl/maps/gZpvi - acolo in fata este un semafor, coloana de la semafor blocheaza accesul si din straduta din dreapta si din stanga.

Multumesc

Edited by yoop
Link to comment
  • 9 years later...

Daca eu impreuna cu cativa prieteni ne hotaram sa protestam (de ex pt ca nu avem apa calda) si traversam pe trecerea de pietoni in ambele sensuri in mod continuu cu scopul CLAR de a bloca carosabilul/circulatia autovehicolelor, patim ceva? Multumesc!

Link to comment

Multumesc frumos pt raspuns! Strada Antiaeriana este blocata de 4-5 zile cateva ore bune incepand cu 19.00 in fiecare zi.... cicaaa, protest neautorizat ... cu politia de fata!!! Eu eram in masina si vroiam sa circul ca sa ajung acasa pe strada Antiaeriana (mai aveam 200m pana la locuinta mea) si nu am inteles de ce CINEVA imi interzice dreptul de a circula pe un drum public?! Stiti ce a facut politia romana? A intrebat pe cei de pe trecerea de pietoni: ,,Il lasati a treaca sau nu?". Daaa, politia romana negociaza blocarea carosabilului unui drum public, cerand acceptul celor care incalca legea ... In acest moment (ora 19.06) strada este blocata din nou!!! Deci asteptam: ,,Riscați să primiți sancțiuni de la jandarmi, sau mai rău, să vă aplice și vreo corecție fizică." Oare???

Link to comment
  • Moderator

Cred că faci o confuzie, respectiv Poliția cu Jandarmeria. Dacă ești nemulțumit de modul în care acționează, poți formula o petiție către superiori. Mai mult, în respectiva petiție poți solicita aplicarea de sancțiuni celor care consideri că încalcă legea și inclusiv poți oferi propria mărturie scrisă, care să fie folosită la întocmirea actelor de constatare a sancțiunii și într-un eventual proces în instanță. 
Succes!

Link to comment

Multumesc! Si Politiei romane si Jandarmeriei! Aceeasi poveste si in aceasta seara! Strada Antiaeriana este blocata de cativa indivizi care se plimba continuu pe trecerea de pietoni! Ilegal dar ... eficient! Daca esti cu masina, se numeste ,,ghinion"!:))

Link to comment
  • Moderator

Aşa cum am scris anterior, există posibilitatea d.p.d.v. legal să formulezi o petiţie scrisă. Prin postări pe internet nu vei rezolva mare lucru. 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.