Jump to content
POLITISTI.ro

Probleme cu vanzarea masinii


matei

Recommended Posts

Buna ziua.

Am vrut sa vand o masina, am facut actele de vanzare, iar intre timp cei care voiau sa cumpere masina au trimis un fax cu contractul de vanzare si cartea de identitate a masinii la cineva cunoscut lor. Dupa 20 min de la semnarea contractului, s-au razgandit si au cerut banii inapoi. Intrebarea mea este ce pot ei sa faca cu copiile trimise prin fax, mai ales ca au spus ca au o masina identica cu a mea, dar au probleme cu actele la masina lor si nu o pot inscrie.

Link to comment

masina ta este inmatriculata in Romania? ce marca model si an de fabricatie ? Pastreaza o copie a actului de vanzare cumparare. E posibil sa incerce sa faca o clona la masina ta si poate nu au avut de gand sa o cumpere inca de la inceput. Te sfatuiesc sa iei legatura cu cineva specializat de la Serviciul de Investigatii Criminale din localitatea in care te afli.

Link to comment

Buna ziua.

Masina este inmatriculata in Romania in 2011 si este un golf 4 din 2002. Cred ca asta au vrut, sa faca rost de actele masinii, fiindca de la inceput m-au intrebat seria masinii, daca este in 16 valve, exact cum era a celui care a venit sa o cumpere. Am vorbit cu cineva de la politie si au spus ca nu au ce sa faca. Totusi, reportajele despre masinile clonate m-au pus pe ganduri. Sa nu ma trezesc cu amenzi si alte probleme din cauza lor.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.