Jump to content
POLITISTI.ro

Ordine publica sau rutiera?

Postare recomandată

Publicat

Salutare! Lucrez la DGPMB la o sectie de politie, compartimentul ordine publica si vreau sa ma transfer la brigada politiei rutiere. Astept opinii din partea celor care lucreaza la Brigada. care sector e mai ok, dpdv al conducerii si al situatiei operative?Este adevarat ca prin interesectii dirijeaza mai mult cei de la politia locala?

Publicat

Nu, nu este adevărat că dirijează mai mult cei de la locală în intersecții. Adevărul că o să te saturi și tu de dirijat dacă ajungi pe acolo. Am prieteni care lucrează pe acolo și îmi spun mereu că s-au săturat de coloane oficiale, transporturi agabaritice, blocări de drumuri și intersecții, etc. Ai grijă să nu dai cioara de pe gard pe aia din mână.

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.