Jump to content
POLITISTI.ro

manimaker

Recommended Posts

Buna ziua,

Am o masina avariata si vreau sa o vand. E un ford focus 1.6 tdci hatchback. Un mecanic vrea sa o cumpere si sa foloseasca motorul pt o masina asemanatoare pe care o detine. Ce acte trebuie sa fac eu ? Mai mult de radiere de la politie si la fisc mai trebuie ceva ?

Multumesc anticipat pentru raspunsuri si pentru timpul dvs.

Link to comment

da are nevoie de documente de provenienta si mai are nevoie pentru a merge la RAR de o adeverinta, in sensul ca noul motor a fost montat intr-un service autorizat.

Link to comment

acesta e un necesar de acte nu o procedura.

si am reusit intre timp sa aflu detaliile.

multumesc pentru timpul vostru

Edited by manimaker
  • Downvote 1
Link to comment
  • Moderator

manimaker

Nimeni nu e obligat să-ţi răspundă şi nici să-ţi dea ţie mură-n gură ce trebuie să faci. Răspunsurile oferite pe acest forum sunt doar din bunăvoinţă şi din timpul nostru liber.

Dacă nu ai realizat până acum, te informez că acest forum este dedicat poliţiştilor şi nu frustraţilor ori complexaţilor cu atitudini de superioritate, cei care consideră că au numai drepturi, iar poliţişti trebuie să-i pupe în partea dorsală şi să le suporte toate mofturile. Ai greşit locul, aici nu mai suntem la serviciu şi nu mai avem obligaţia să-ţi suportăm ifosele.

Dacă nu te duce capul să-ţi dai seama cum se obţin acele documente, poţi angaja o firmă de consultanţă sau un avocat, care să gândească în locul tău.

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.