Jump to content
POLITISTI.ro

Prezentare Scoala de Agenti de Politie Campina


Panter

Recommended Posts

  • Active member

minutul 8:05 - cel mai tare profesor :) frumos material

Analizat atent, reflecta faptul ca de aici au iesit politisti bine pregatiti, carora li s-au insuflat o anumita mentalitate si conduita si sunt oameni care merita respectul si aprecierea cetatenilor in slujba carora isi desfasoara activitatea.

Edited by Rober7
Link to comment

de la inceputuri(cand era filmat alb-negru) si pana anul trecut cand am terminat eu un singur lucru nu s-a schimbat:bancile au ramas aceleasi :))

Link to comment

Amintiri frumoase......cand eram in scoala imi blestemam zilele dar acuma parca mi-as mai dori sa mai fac scoala si sa-mi dau mai mult silinta la unele materii.

Link to comment

Imi amintesc cu nostalgie perioada septembrie 1990-01.decembrie 1991, petrecuta in Batalionul 1 condus de maiorul Spirea !

Link to comment

A fost frumos...dupa 3 ani mi-am revazut cativa dintre colegi, lucru care m-a determinat sa imi aduc aminte de acele vremuri frumoase. Pacat ca in aceasta prezentare nu sunt inclusi toti profesorii de atunci, unii dintre ei sunt oameni deosebiti, de la care ai ce invata.

Link to comment
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Imi cer scuze daca nu postez unde trebuie, insa nu stiam in ce topic...

In perioada 18-22 martie 2013, Scoala de Agenti de Politie ''Vasile Lascar'' Campina isi deschide larg portile si va asteapta pt a o vizita ( pentru cei interesati, va spun ca merita, eu am mai fost si am avut ce vedea ). :naughty:

Link to comment
  • 2 weeks later...

Mi-as dori tare mult sa imi incerc norocul la facultatea de la Campina.

As vrea sa intreb pe cei care au studiat sau studiaza aici.. 3 luni, mi-ar ajunge sa ma apuc de la 0 de invatat?:|.. stiu ca m-am trezit tarziu..

Link to comment

depinde de tine,dar dupa parerea mea e cam scurt timpul.nu e facultate,e scoala de agenti de politie.plus ca la proba fizica iti trebuie ceva pregatire anterioara :)

Link to comment
  • 4 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.