Jump to content
POLITISTI.ro

Prezentare Scoala de Agenti de Politie Campina

Panter

Recommended Posts

• Member

minutul 8:05 - cel mai tare profesor :) frumos material

Analizat atent, reflecta faptul ca de aici au iesit politisti bine pregatiti, carora li s-au insuflat o anumita mentalitate si conduita si sunt oameni care merita respectul si aprecierea cetatenilor in slujba carora isi desfasoara activitatea.

Edited by Rober7

Interesanta prezentare.Imi place ca aveau la cantina pe masa Cola :lol:

erau luate pe sub poarta 2 de la rulota :))) :pfft:

• Upvote 3

de la inceputuri(cand era filmat alb-negru) si pana anul trecut cand am terminat eu un singur lucru nu s-a schimbat:bancile au ramas aceleasi :))

Amintiri frumoase......cand eram in scoala imi blestemam zilele dar acuma parca mi-as mai dori sa mai fac scoala si sa-mi dau mai mult silinta la unele materii.

Imi amintesc cu nostalgie perioada septembrie 1990-01.decembrie 1991, petrecuta in Batalionul 1 condus de maiorul Spirea !

A fost frumos...dupa 3 ani mi-am revazut cativa dintre colegi, lucru care m-a determinat sa imi aduc aminte de acele vremuri frumoase. Pacat ca in aceasta prezentare nu sunt inclusi toti profesorii de atunci, unii dintre ei sunt oameni deosebiti, de la care ai ce invata.

• Member

Sunt mândru că sunt absolvent al Școlii de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina ! :emo-yessir:

• Upvote 1

• 2 weeks later...

Foarte frumoasa prezentarea , s-au schimbat multe in acesta institutie de invatamant in cei 30 ani de cand nu am mai fost acolo .

• 4 weeks later...

Imi cer scuze daca nu postez unde trebuie, insa nu stiam in ce topic...

In perioada 18-22 martie 2013, Scoala de Agenti de Politie ''Vasile Lascar'' Campina isi deschide larg portile si va asteapta pt a o vizita ( pentru cei interesati, va spun ca merita, eu am mai fost si am avut ce vedea ). :naughty:

• 2 weeks later...

Mi-as dori tare mult sa imi incerc norocul la facultatea de la Campina.

As vrea sa intreb pe cei care au studiat sau studiaza aici.. 3 luni, mi-ar ajunge sa ma apuc de la 0 de invatat?:|.. stiu ca m-am trezit tarziu..

depinde de tine,dar dupa parerea mea e cam scurt timpul.nu e facultate,e scoala de agenti de politie.plus ca la proba fizica iti trebuie ceva pregatire anterioara :)

• 4 months later...

Frumoasa prezentare!

Imi este dor de zilele petrecute in scoala, imi este dor de acei ani!