Jump to content
POLITISTI.ro

Nelămuriri privind armele AIRSOFT

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Avand in vedere ca sunt nou pe aici, civil, doresc sa imi lamuresc anumite intrebari.

Doresc sa va intreb care este varsta minima pentru detinerea unui pistol airsoft(manual/pe baza de gaz/CO2 cu bile de ceramica) cu viteza proiectilului <200 m/s?

Ce acte trebuie sa prezint la un control corporal al celor de la politia comunitara pentru a nu primi amenda sau mai stiu eu ce?

Daca arma este folosita in legitima aparare, si cel ce sare la scandal este lovit de bila si ranit usor, dar totusi depune plangere impotriva celui ce a tras, ce sanctiuni risca respectivul care a tras?

Modificat de Codeck
  • Membru
Publicat

Daca foloseai functia search a forumului gaseai asta:

Citeste acel topic si vei afla raspunsurile la intrebarile tale.

Publicat

Codeck, ai avut curiozitatea macar sa te uiti un pic in jur? exista deja toate raspunsurile la intrebarile tale.

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.