Jump to content
POLITISTI.ro

Teapa paypal

olimpiulucian

Recommended Posts

Salut.Am si eu o mica problema,poate ma puteti ajuta.Treaba sta in felul urmator:

Am facut o tranzactie nereusita cu cineva pe internet.Eu cautam sa cumpar o licenta "vbulletin",e un script pentru forum.Vineri seara un baiat din Anglia a pus anunt pe un forum de specialitate ca vinde una.L-am contactat si am inceput sa vorbim detaliile tranzactie pe skype.A mai avut alte vanzari reusite pe acel forum si de asta am avut incredere.Am stabilit ca eu ii trimit 90$ si odata ce-i primeste va contacta pe cei de la vbulletin pentru a face transferul licentei de pe numele lui pe numele meu.I-am trimis banii pe paypal si dupa 5 minute imi spune ca mi-a dat contul gresit,ca nu a folosit de mult contul si nu poate retrage banii timp de 30 de zile,ca e blocat.Cica el are alt cont care il foloseste,cel care mi-a dat e unul vechi.Mi-a spus sa fac o disputa pe paypal,ceea ce inseamna ca banii is blocati pana cand se ajunge la un acord(asta daca nu i-a retras cumva in cele 10 minute cat a durat sa fac acea disputa si timpul parcurs pana mi-a zis ca e contul gresit) si ca el o va accepta si cei de la paypal imi vor da banii inapoi.Banii au fost trimisi ca plata,nu transfer sau cadou,PLATA.El spune ca nu poate da "accept" la acea disputa fiindca are contul restricionat si doar cei de la paypal o pot face.I-am contactat pe cei de la paypal dar inca nu am primit nici un raspuns.Intrebarea mea este: daca el a retras banii sau nu ajungem la nici un acord,pot sa depun plangere la politie?Mentionez ca am "screenshot" la conversatiile noastre de pe skype,factura de la paypal si administratorul forumului unde a pus anunt baiatul e de acord sa ofere datele lui( IP de unde sa conectat,email si numele cu care sa inregistrat).Ce pot face daca nu imi primesc banii?Va multumesc mult.

• Moderator

Plângere poţi depune, dar şansele pentru o soluţionare favorabilă ţie sunt reduse şi nu depind de autorităţile române.

Din ce ştiu, PayPal nu are filială / reprezentanţă în România.