Jump to content
POLITISTI.ro

Constructia de case pt cei care isi exercita meseria la sate

Rookie

Recommended Posts

Există un program de construire a circa 25.000 de locuinţe în mediul rural pentru profesori, medici, asistente medicale, ingineri şi poliţiştii care îşi exercită meseria la sate, iniţiat de guvern. Consiliile locale interesate trebuie să trimită, până la finele lunii martie, cererile privind construirea unor astfel de case.

Primăriile trebuie să facă solicitările către minister privind necesarul de locuinţe şi să identifice terenul, cel puţin 500 de metri pătraţi pentru fiecare locuinţă, pentru a-l pune gratuit la dispoziţia constructorilor. Conform dispoziţiilor de la guvern, este de preferat ca locuinţele să fie obligatoriu în centrul comunei.

Aşa că, cei care lucraţi pe la posturi de poliţie, discutaţi cu primarul din localitate şi consilierii locali, poate îi convingeţi să se înscrie în acest program.

Atenţie:

Aceste cereri să fie făcute în numele consiliilor locale ale comunelor interesate, nu de către primari.

Domnule Rookie , sa dea Dumnezeu asa sa fie , dar eu in preumblarile mele pe la posturile de politie din judet stiu care sunt relatiile intre primari si politisti. Te rog sa ma crezi ca nu ne iubeste foarte multa lume.

Este un program guvernamental initiat de Ministerul Dezvoltarii Regionale condus de coana Nuti Udrea.

Stirea a circulat pe toate agentiile de presa, iar ala micu' Boc, a cerut prefectilor intr-o video-conferinta, sa anunte primarii si sa faca o situatie clara.

• Upvote 1

Este un program guvernamental initiat de Ministerul Dezvoltarii Regionale condus de coana Nuti Udrea.

Stirea a circulat pe toate agentiile de presa, iar ala micu' Boc, a cerut prefectilor intr-o video-conferinta, sa anunte primarii si sa faca o situatie clara.

Hai sa fim clari.Eu unul pot sa ma intorc in satul meu de bastina in situatia in care am serviciu(am),scoala pt copii(nu am),medic si dispensar(nu am).In momentul de fata stau cu fundul pe cca 100000 de euro,dar administrarea lor ma costa cam tot ce castig(am o casa a mea pt care mai am de platit cca 5 ani cate 1000de lei luna,plus terenuri pt care platesc impozite,concesiuni:se adauga si facturile).In sat mai am o casa(pt care platesc la fel impozit,facturi minime etc) in care m-as muta daca as avea minimumu de conditii pt copii.Pierd si eu,pierde si primaria din comuna.Vreau scoala si medic..de preot cand am nevoie chem unul de la oras..daca mai apuc...

Domnule Wallah ,in satul dumneavoastra de bastina nu puteti sa va intoarceti.Nu in acest minister, deoarece se considera ca aveti neamuri si poate incepeti sa faceti trafic de fasole. In SUA, ca mie acolo imi place sa ne raportam , seriful se alege de catre locuitorii unei comunitati din randul celor care voteza. Ia gandeste ca am avea dreptul sa ne alegem sefii...........cati ar mai ramane?

Edited by Elvis
  • 1 month later...

Normal ca nu ne iubeste nimeni, mai ales unii primari care nu pot sa isi faca jocurile murdare, politistii din mediul rural vor da in relatiile primarilor cat de mult ar baleta, case pentru politisti!!!, inca nu imi vine sa cred lucrez la post de politie d 22 de ani inafara de seful de post in unele comune, ajutorii stau pe unde pot, vorba unul coleg, scoala pentru copii nema, doctor nema, noroi cat cuprinde, incultura la greu ,loc de munca pentru sotii sau copii nu mai vorbesc , sper ca se va realiza acest program poate ca si ruralul va avea o viata de bun simt...

• Moderator

Ai mare dreptate lextranus!

Nimeni nu ne iubeste si nu exista vointa politica pentru ajutarea politistilor.

Din moment ce se plateste chiria politistilor ce lucreaza in alta localitate decat in cea in care domiciliaza, nu ar fi ceva extraordinar daca acordarea acestor sume ar continuua si dupa contractarea unui credit imobiliar. Dar nu se vrea! :doh:

Lextranus, politistilor de la posturile de politie sefii ar trebui sa le spele picioarele, sincer nu stiu cat mai rezistati in conditiile de cacao pe care le aveti.

Si se mai mira lumea de ce agentii tineri fug ca necuratul de tamaie cand aud de posturi. :hmmmt: