Emmm Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 Am 21 de ani, si mi-ar place foarte mult sa fiu Civil, ce cursuri trebuie sa urmez, unde ma pot informa cu mai multe detalii ? 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru nicu Posted January 26, 2013 Membru Share Posted January 26, 2013 Te rog defineste ce inseamna "Civil" la tine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minutzu Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 Sănătate!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Bogdanel Posted January 26, 2013 Membru Share Posted January 26, 2013 Bună asta. )))) Scuze, dar nu mă pot abţine. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marinescu Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 cursurile scolii primare.....iar dupa ce.o termini ne mai intrebi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniel24 Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 aoleu,.inca unul a aterizat pe pamant "eu sunt emmm,vin in pace,nu trageti,sunt si eu mic si nestiutor" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teolucian63 Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 Am 21 de ani, si mi-ar place foarte mult sa fiu Civil, ce cursuri trebuie sa urmez, unde ma pot informa cu mai multe detalii ? Emmm, iti dau o veste buna! Esti Civil!!! Nu mai trebuie sa urmezi nici un curs! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Alex87 Posted January 26, 2013 Membru Share Posted January 26, 2013 (edited) Politistt.imbracat in civil? La ce te referi? Nu-mi dau seama. Edited January 27, 2013 by Dan post dublat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stalin Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 (edited) Iar am nimerit in sectiunea "Bancuri" Edited January 26, 2013 by Stalin 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
axle15 Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 (edited) Am 21 de ani, si mi-ar place foarte mult sa fiu Civil, ce cursuri trebuie sa urmez, unde ma pot informa cu mai multe detalii ? Sa-ti pocnesti seful sau sa scoti pistolul la tragere si sa nechezi pretinzand ca esti cow-boy sau sa-ti bati vecina isterica de la 2 sau sa mergi la psihologul IPJ si sa-i pui aceeasi intrebare.....sfatul asta pleaca de la premisa/ipoteza ca nu te-a depistat nimeni la examenul psihologic(greu ,foarte greu de crezut!) si ai reusit sa intri si apoi sa temini scoala de agenti de politie.Daca nu corespunzi premisei/ipotezei enuntate incearca pe www.forum.cocalocali.ro ca probabil (de facto sigur) ac'lo sunt cei care "mi-ar place foarte mult sa fiu Civil". Pentru sectiunea bancuri mai insista ca parca-parca ai talent...rectific:viitoare sectiune de bancuri psihedelice. Edited January 27, 2013 by axle15 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedPitbull Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 (edited) Chiar sunt curios sa vad la ce te-ai referit cu "vreau sa fiu civil". Da-ne detalii, poate nu te intelegem! Edited January 27, 2013 by RedPitbull Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator danpin Posted January 27, 2013 Moderator Share Posted January 27, 2013 (edited) Intuiesc o intrebare de genul "voluntar in politie". Edited January 27, 2013 by danpin Link to comment Share on other sites More sharing options...
bundesgrenzschutz Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Daca activitatile tale zilnice se rezuma la discutii in fata blocului cu toti dubiosii despre ”civili” si cum sunt ei cei mai de temut politisti (probabil in mintea ta sunt asemanatori cu supra-controlul de pe cfr) nu ai cum sa intelegi de ce ni se pare atat de amuzanta intrebarea. Iar ca sa iti raspund: in primul rand trebuie sa devii politist, sa te dedici meseriei dupa care vei gasi singur ”calea”... Mult noroc iti doresc, si pe langa acest raspuns, ingaduie-mi un sfat: ”EDUCA-TE SINGUR FRATE / CITESTE-O CARTE” Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdanCVB Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Emmmm, totul e foarte simplu. Trebuie doar sa te imbraci... Oare mai sunteti multi din astia ca tine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts