Jump to content
POLITISTI.ro

Concediu medical in timpul concediului de odihna


AGDEPOL

Recommended Posts

Sunt in concediu de odihna pana pe 2 februarie, in timpul concediului de odihna a aparut o problema medicala la picior care necesita repaus la pat si este foarte probabil sa depasesc data de 2 februarie cu tot cu recuperare.

Eu sunt in judetul A, acasa dar lucrez in judetul C. Cum se procedeaza in acest caz?

Problema medicala a fost constatata la Urgenta. Am inteles ca am dreptul sa-mi iau Concediu Medical si sa continui dupa, concediul de odihna, nu ma intereseaza neaparat aces aspect ci sa pot beneficia de concediul medical dupa ce se termina concediul de odihna macar fara a fi nevoit sa ma deplasez in judetul care lucrez pentru ca nu prea pot.

Link to comment
  • Moderator

Şi eu tot aşa ştiu că efectuarea concediului de odihnă se întrerupe de concediul medical şi se continua după zilele de repaus dispuse de medic.

  • Upvote 1
Link to comment

O infectie (hematom) la unghie (deget mare), piciorul stang, dar se pare ca aceeasi problema o am si la celalalt picior. Mi-au dat unghia jos!

Link to comment

Asa cum a spus si Marius efectuarea concediului de odihnă se întrerupe de concediul medical şi se continua după aceea. Problema ta este ca trebuie sa ajungi in judetul unde lucrezi pentru a-ti transcrie concediul medical la policlinica noastra sau sa trimiti o persoana de incredere.

  • Upvote 1
Link to comment

va salut!stie cineva dintre dvs daca un medic specialist (in cazul meu cardiolog)care isi desfasoara activitatea in spitalul militar imi poate propune dosarul ptr iesirea la pensie pe caz de boala?va multumesc!

  • Downvote 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.