Jump to content
POLITISTI.ro

cinevanull

Recommended Posts

Pe data de 3 decembrie am fost afara cu 2 tovarsi,am stat pe scariile unei vecine(nu in curtea ei,sunt niste scari cu iesire la strada).Iar dumneaei a inchiriat spatiu,nu am poza sa va arat am sa va explic poate intelegeti,Deci sunt 3 trepte care duc in cladire.Am stat acolo si deodata 1 prieten a spart geamul din greseala si am fugit...bineinteles eu stau cu 3-4 case mai incolo m'am dus acasa.Iar ceilalti au fugit mai departe in cartier.Si azi data 22 ianuarie am primit citatie sa ma prezint la sectia de politie.Dar problema este ca am primit eu si inca 2 tovarasi care nu au fost acolo,iar ce'l vinovat nu a primit.Acum...e posibil sa fiu vinovat ?Ca am stat cu ei?Dar e foarte proasta treaba...ce'i 2 prieteni care nu au nici o treaba nu stiu ce sa faca,ce sa zica.Ce'i 2 stau langa mine suntem vecini.

  • Downvote 1
Link to comment
  • Moderator

cinevanull

Mergi tu frumușel la șecția de poliție și povestește polițiștului de acolo cine e vinovat, altfel există posibilitatea să suporți consecințele în locul celui care a spart geamul.

Nu uita să le spui părinților.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.