Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Pe data de 3 decembrie am fost afara cu 2 tovarsi,am stat pe scariile unei vecine(nu in curtea ei,sunt niste scari cu iesire la strada).Iar dumneaei a inchiriat spatiu,nu am poza sa va arat am sa va explic poate intelegeti,Deci sunt 3 trepte care duc in cladire.Am stat acolo si deodata 1 prieten a spart geamul din greseala si am fugit...bineinteles eu stau cu 3-4 case mai incolo m'am dus acasa.Iar ceilalti au fugit mai departe in cartier.Si azi data 22 ianuarie am primit citatie sa ma prezint la sectia de politie.Dar problema este ca am primit eu si inca 2 tovarasi care nu au fost acolo,iar ce'l vinovat nu a primit.Acum...e posibil sa fiu vinovat ?Ca am stat cu ei?Dar e foarte proasta treaba...ce'i 2 prieteni care nu au nici o treaba nu stiu ce sa faca,ce sa zica.Ce'i 2 stau langa mine suntem vecini.

• Displace 1
Publicat

te prezinti la sectia de politie la data si ora indicate in citatie si spui ce s-a intamplat si cine a spart geamul.

Publicat

Scuze,nu am fost atent ce-am scris,deci nu am nici o vina ca am stat cu ei si am fugit ?

Publicat

Dan, mi-ai facut seara mai frumoasa. :emo-yessir: Scuze de off topic.

• Moderator
Publicat

cinevanull

Mergi tu frumușel la șecția de poliție și povestește polițiștului de acolo cine e vinovat, altfel există posibilitatea să suporți consecințele în locul celui care a spart geamul.

Nu uita să le spui părinților.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.