Jump to content
POLITISTI.ro

Sprijin pentru accesul in aria dedicata politistilor

Postare recomandată

Publicat

E cineva de la IPJ Neamț? Sunt de la Secția 2 Săvinești și aș dori și eu acces pe forum. Mă poate cineva ajuta?

Publicat

este cineva de la sectia 5 politie bucuresti??? as vrea si eu acces la sectiunea privata

• Moderator
Publicat

Credeti ca ar strica niste propozitii, cu subiect si predicat?

• Apreciez 3
Publicat

Valabil pentru toți cei care cereți acces în aria privată a polițiștilor. Încercați să postați un minim de informații care să nu vă dezvăluie nici identitatea, dacă nu doriți asta, dar nici să părem un site de agenți MI6 sau de mesagerie tip facebook sau messenger. Postările gen ”s16” sau ”solicit acces, Suceava” nu vă vor aduce accesul prea curând în acea arie. Nu poate ghici nimeni ce faceți voi în Suceava, la s16, sau acolo pe unde vă desfășurați activitatea.

Vă rog să nu mi-o luați în nume de rău, dar încercați așa cum v-a sugerat și colegul danpin să fiți mai expliciți și mai coerenți atunci când cereți acces în aria privată. Ex. ”Lucrez în cadrul IPJ Maramureș, promoție 2005 Școala de agenți de poliție din Cluj, solicit ajutorul unui coleg pentru acces în aria privată a polițiștilor”

Deasemenea vă recomand, pentru a găsi colegi care să vă recomande și Harta membrilor, prin care veți reuși mult mai ușor să vă găsiți un coleg din județul vostru.

Mulțumesc pentru înțelegere.

• Apreciez 1
Publicat

Sunt din promoția 2012, am fost repartizat în București la Secția 24. Mă poate ajuta un coleg pentru acces în aria privată?

• Apreciez 2
  • Membru
Publicat

da..suna la informatica si intreaba de Mihai, adica de mine.

valabil pentru cei din Bucuresti :)

• Apreciez 2
Publicat

Lucrez la IPJ Galati din anul 2006. Pana in 2011 am lucrat la un post de politie din apropierea mun. Tecuci, iar de un an si pana in prezent activez la Of. Juridic.

Publicat

Lucrez în cadrul IPJ Teleorman, zona Videle, promoție 2011, Academia de Politie "A.I.Cuza", solicit ajutorul unui coleg pentru acces în aria privată a polițiștilor. Multumesc!

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

salut tuturor. un sprijin pt. un coleg de la Sectia 5 Timisoara ! multumesc

Publicat (modificat)

Salutare natiune - caut si eu sa am acces in sectiunea privata adresata politistilor , am inteles ca trebuie sa ma recunoasca un membru care are deja acces . Cum fac - eu lucrez la IPJ Iasi, Serv Administrativ, [ ... date cenzurate ...] este numele meu, astept si eu un raspuns :emo-yessir:

Modificat de Administrator
Eliminare date personale
Publicat

Lucrez la Pol Mun Braila, BOP. Doresc acces la aria privata, cine ma poate ajuta?

• Membru
Publicat

Salutare natiune - caut si eu sa am acces in sectiunea privata adresata politistilor , am inteles ca trebuie sa ma recunoasca un membru care are deja acces . Cum fac - eu lucrez la IPJ Iasi, Serv Administrativ, [ ... date cenzurate ...] este numele meu, astept si eu un raspuns :emo-yessir:

Contactează-mă!

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

lucrez la Garda de Coasta (P.F.R.)Marius Tudor!solicit acces la sectiunea privata!va multumesc!

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.