Jump to content
POLITISTI.ro

Sprijin pentru accesul in aria dedicata politistilor

Postare recomandată

Publicat

ipj brasov - va rog sa imi permiteti accesul pe sectiunea privata. Multumesc

• Membru
Publicat

@RedPitbull

Tu trebuie să confirmi un user ca fiind poliţist pe topicul aici postează doar cei care doresc acces în aria privată. :emo-yessir:

• Apreciez 3
Publicat (modificat)

Salut, eu lucrez la Cernavoda si as vrea sa am acces in sectiunea privata a politistilor. Acum sa vad daca ma recunoaste cineva :)

Modificat de Berechet
Publicat

Salut, eu lucrez la Cernavoda si as vrea sa am acces in sectiunea privata a politistilor. Acum sa vad daca ma recunoaste cineva :)

Salut, trimite-mi un PM. O să încerc să te ajut eu. :clip:

Publicat

as dori sa ma inscriu in sectiunea + privata a politistilor.

sunt in cadrul itpf sighetu-marmatiei

• Apreciez 1
Publicat

Cristi, tu ai scris localitatea cu V- majuscul, este posibil sa nu se refere la aceeasi localitate, ca el are cu v- mic :clip:

• Apreciez 2
Publicat

De la IPJ Bz este cineva? Lucrez la PMBZ, la Biroul OP si ma numesc Remus! Multumesc!

• Moderator
Publicat

De la IPJ Bz este cineva?

Daca ai raspunde si tu la mesaje, ai afla.

• Membru
Publicat

Cu titlu informativ, pe viitor, îi pot ajuta cu accesul pe cei ce doresc sprijin și fie sunt promoția mai 2012 (Câmpina), fie lucrează în cadrul IPJ Bihor.

• Apreciez 1
Publicat

Nu am putut sa mai folosesc internetul. Ce trebuie sa fac, pentru a intra in aria dedicata politistilor?

• Moderator
Publicat

În colţul din drapta sus găseşti iconiţa ce te duce către mesajele private - icon_inbox.png

Răspunde la mesajele primite şi discută cu colegul ce te-a contactat pe privat. Dacă te cunoaşte şi poate confirma că eşti poliţist, vei primi acces. Important este să găseşti un coleg din zona ta. Iar de acolo de unde eşti avem oameni de bază aici pe forum, aşa că nu ar trebui să fie nicio problemă.

Publicat

E cineva de la ipj braşov sau sibiu? Costel Tafta sunt de la poliţia Făgăraş. Ast un răspuns.

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.