Jump to content
POLITISTI.ro

Expertiza Informatica - Tzepuita de 5500 lei !


ClaudiaDea

Recommended Posts

Probleme cu un tepar...

Buna ziua,

Vi-am gasit situl din intamplare dupa ce am cautat dupa cuvant "expertiza" pe google.ro

Am avut in Iulie anul trecut probleme cu un tepar, care m-a "ars" de 5500 lei. Am cumparat de la acestea, de pe un site de licitatii un ultrabook si un iphone 4 pt. care am acceptat sa platesc 5500 lei. Problema este ca in pachet am primit un laptop defect, tot murdar!!! si un iphone 3!

Am venit cu coletul acasa, l-am desfacut doar in camera mea, pt. ca curierul s-a cam grabit ca are multa treaba, si acolo nu se afla ceea ce comandasem eu, am alertat un vecin care mi-a venit de martor alaturi de parinti la politie.

Am declarat si noi, cam "ca fraierii" adevarul, adica ca eram doar eu acasa, si cand au venit ai mei au vazut laptopul marca ACER in cutie cu seria ...... da macar am fost cinstiti, sper sa apreciati acest lucru...

Problema apare ca, urmarirea penala e secreta... si ne-am trezit cu un S.U.P. de la procuror, pe baza unor SMS-uri depuse la dosar si a unor conversatii care nu imi apartin, si care cu tot respectul sunt contrafacute.

In prezent ma judec pe 278^1 la judecator, unde am auzit ca nu am voie sa cer probe noi... deci daca nu mi se retrimite dosarul la prim procuror, sunt "arsa", si am inteles ca pot fi "prajita" deoarece risc ca domnul respectiv, de etnie roma, risca sa imi depuna si plange penala la randul lui pt. denunt calomnios.

Am cerut mai multe expertiza informatice la prim procuror, insa nu mi-a spus nici DA, nici NU... ma arat uimita!!!!!!!!

Insa mai apare o problema, nenorocitul respectiv si-a sters contul de Yahoo dupa care am vorbit, si si-a aruncat cartela SIM. Nu stiu de ce a fost crezut pe cuvant de catre procuror, deoarece... nici macar nu apare numarul meu sau ID-ul meu de mess, e doar ceva gen: trimis/receptionat la ora,etc.

Eu nu am trimis acele SMS-uri, cum pot demonstra asta? Listing de la telefon nu am scos ca nu stiam ca se va ajunge aici ... iar el zice lejer in fata instantei acuma ca le-a aratat procurorului si de aia s-au retinut si ca le-a sters ca nu mai avea nevoie de ele...

Politistul evident nu i-a crezut tampenia, doar procurorul...mai ales ca sunt singura patita se pare. (Va pot da in privat numele ...)

Nu stiu cum sa ma exprim, 5500 lei o suma frumusica...pi pe voP

Pot cere revizuire sau ceva genul? Ca am auzit ca ai mai multe sanse in cazul unei revizuire decat pe recurs, adica poti lua totul de la zero,etc...

Respectivul a zis ca eu pe mess i-am cerut iphone3 si laptopul respectiv, si mai are si tupeu sa zica ca imi doream zgarietura respectiva (ceva acer ferrari dar f. vechi si zgariat) si insistam sa il cumpar!!!!! A zis ca o luna am tot insistat!!!!

Link to comment

Plangerea atunci pe loc, cand am primit pachetul. Respectivul, din alt judet a tot tras de timp... si ancheta a durat un pic mai mult... mai ales ca era de negasit. La politie nu s-a prezentat decat dupa 2 luni ... ba ca i-a murit un prieten, ba ca ii trebuie avocat, si acolo a tras vreo 2 luni de timp, iar la parchet... au asteptat vreo 6 luni dupa el pt. ca el cica era la "munca" in Franta. Cum a venit acasa cum a depus falsurile, iar procurorul le-a luat de bune !!!!!!!!! Iar el acuma zice cu tupeu ca a sters mesajele si conturile respective sa nu isi mai aduca aminte de incident , ca-l apasa psihiologic, insa zice ca le-a aratat la procuror (in original)si de aia i s-au luat de bune!!!!

M-a mai si amenintat avocatul lui ca "pot suferi repercusiuni legale" .... asta dupa ce in fata judecatorului suntem la a patra amanrea:

prima - sa studieze dosarul

a doua - sa-si ia avocat

a treia - era inzapezit drumul

Acuma vad ce urmeaza :(

Plangerea la prim procuror in 20 de zile, si la judecatorie in 20 de zile.

Cineva mi-a zis ca doar iti faci nervi cu cei care doar cer termene de amanare, si fac scandal etc, pt. ca de obicei le da lor judecatorul dreptate,daca deschid gura,etc. e adevarat?

E atata de nesimtit, icat a scris a ca regreta cele intamplate (dupa ce m-a facut cu ou si otet) si ca imi poate oferi 500 de lei din suma inapoi !!!!!!!!!

Edited by ClaudiaDea
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.