Jump to content
POLITISTI.ro

Arma cu aer comprimat


mpara

Recommended Posts

va rog sa ma lamuriti intr-o problema ! Detin legal doua pistoale cu bila( pistol si revolver ,calibre diferite). Este posibil sa obtin in aceste conditii autorizatie de cumparare pentru o arma cu aer comprimat ? Va multumesc ! Cu stima !

Link to comment

Pe permis tip B poti inregistra doua pistoale neletale , si n arme cu aer comprimat . Aspecte care se regasesc in legea necitita de tine . De ce cand nu stiti ceva legat de aceste permise nu puneti mana pe lege si veniti aici ? Daca de fiecare data cand aveti o nelamurire apelati la lege o sa ajungeti sa o stiti pe de rost.

 • Upvote 1
 • Downvote 1
Link to comment
 • 3 weeks later...

@senior-am un mauser 11x22t si un reck*38 gum.M-ar interesa o pusca cu aer comprimat.Vamultumesc mult !

Mai exact cu ce te putem ajuta ? Daca ai doua neletale de autoaparare poti sa iti mai treci pe permis n pusti cu aer daca asta intrebai.

Link to comment
 • 8 months later...

Va salut cu respect

 

As dori sa imi achizitionez urmatoarea arma cu aer comprimat , problema este ca vreau sa stiu daca se poate lua pe permisul auto sau mai bine zis cum Dumnezeu.......ca habar nu am , de aceea am si scris in acest forum.

 

Ma intereseaza urmatoarele aspecte :

 

1-daca o pot lua cu permisul auto ( sau mai exact cum se procedeaza si ce acte mai ar trebui ,daca mai trebuiesc ceva acte)

2-daca varianta nr 1 nu este posibila atunci exact ce acte imi trebuiesc pentru a procura arma (trebuie sa fi inscris intr-un club de tir sportiv ???)

 

 

Astept parerile dumneavoastra in legatura cu aceasta arma sau......cu alte modele cat de cat mai de Doamne ajuta !!!

 

 

Cu respect 

Link to comment
 • 1 month later...

Stimate domnule 7Coline,

 

In primul rand dati-mi voie sa observ ca nu sunteti politist si deci sa va sugerez sa nu raspundeti la intrebari in locul lor. De asemenea, va sugerez sa nu mai tratati oamenii cu lipsa de respect si cu o atitudine sperioara.

 

In al doilea rand, legea despre care spuneti dumneavoastra in atatea randuri este ambigua si, surpriza, s-ar putea sa va contrazica. Dumneavoastra tratati armele cu aer comprimat la gramada, indiferent de viteza glontului. Raspunsurile dumneavoastra sunt atat de generalizate, incat devin absolut inutile. Din ele s-ar deduce ca arme cu aer comprimat se pot achizitiona in orice numar si indiferent de viteza glontului, fara a mai fi nevoie de alte acte inafara de permisul B. Ceea ce este fals. Va sugerez sa mai cititi DUMNEAVOASTRA legea, si apoi sa postati.

 

Va salut cu respect,

Adrian Georgescu

 • Upvote 1
 • Downvote 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.