Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua

Am fost implicat intr-un accident , am lovit o pers pe trecerea de pietoni (usor - nu a avut nevoie de ingrijiri medicale) - in declaratia scrisa in fata polotistului a spus ca nu doreste sa ma dea in judecata; stiu ca trebuie sa astept 60 zile in care se poate razgandi asupra deciziei. In cazul in care nu se razgandeste - care sunt pasii (procedura ) care urmeaza si in cat timp se finalizeaza un astfe de dosar.

multumesc

• Moderator
Publicat

Dacă victima a mers la IML să obţină un certificat medico-legal din care să rezulte că nu are leziuni, dosarul respectiv poate fi soluţionat mult mai repede.

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

cum pot afla daca a mers sau nu la IML? Pot face ceva pentru urgentarea finalizarii dosarului?

multumesc

• Moderator
Publicat

Îți spune polițistul care soluționează accidentul (cel care are dosarul penal în lucru).

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.