Jump to content
POLITISTI.ro

Reducerea suspendarii permisului de conducere(alcool)


moisik

Recommended Posts

Buna seara,

Pe data de 16 Decembrie 2012 in timp ce mergeam spre Bucuresti, pe DN1, langa Sinaia, am fost oprit de un echipaj al Politiei Rutiere pentru nepurtarea centurii de siguranta. Cu o seara in urma am consumat diverse bauturi alcoolice nu numai eu ci si pasagerii aflati in autoturism in momentul respectiv. Cand am deschis geamul, dl politist mi-a spus pentru ce m-a oprit dupa care ma intrebat daca am consumat bauturi alcoolice. Raspunsul meu a fost sincer. Am spus ca am baut cu o seara in urma dupa care a spus sa facem un test. Am fost depistat cu 0.032 alcoolemie si mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile cu posibilitate de reducere la 30 de zile.

Sunt constient ca am procedat gresit, este probabil cea mai inconstienta decizie pe care am luat-o vreodata, insa nu mi-am dat seama ca inca mai pot avea alcool in sange.

Eu sunt domiciliat in judetul Constanta si am venit de la Bucuresti pentru a sustine examenul de testare a cunostintelor, cu speranta ca voi primi permisul dupa 3 de zile. Intrebarea mea pt dvs se refera la procedura pe care trebuie sa o urmez pentru a sustine testul. Este vorba de un test special cu anumite intrebari? Pot sustine testul in ziua in care ma programez? Exista posibilitatea de prelungire a perioadei de suspendare cu inca 30 de zle in cazul in care sunt declarat respins?

Imi cer scuze pentru eventuale greseli de otografie, insa scriu in graba.

Va multumesc anticipat!

Link to comment

Se vorbește despre acest subiect deja în topicul Sunt sigur că vei găsi răspunsul acolo. Poți continua discuția acolo. Acest topic se închide. Muțumesc de înțelegere.

Edited by Dan
Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.