Jump to content
POLITISTI.ro

Reclamatie privind un telefon nereturnat


R3VOLT

Recommended Posts

Cine imi poate da idul lui de mess sa ii dau mai multe detalii ca sami rezolv problema cu telefonul ? am acte tot la el dar e la cineva care nu mai vrea sa mil dea inapoi.

  • Downvote 3
Link to comment
  • Moderator

Postează-ţi problema aici, într-un mod cât se poate de serios şi vei primi şi răspunsuri la fel, acesta este un forum de discuţii nu un agregator cu id-uri de mess. Totuşi nu trebuie să pierzi din vedere faptul că aici nu primeşti o consiliere juridică ca şi în cazul în care ţi-ai angaja un avocat. Nimeni nu este obligat aici să-ţi răspundă, cei ce îţi răspund o fac sacrificându-şi din timpul lor liber. Aşa că te sfătuiesc să-ţi expui problema într-un mod cât se poate de serios, civilizat şi or să apară răspunsuri utile din partea membrilor forumului.

Link to comment
  • Member

Analizează oportunitatea realizării unei plângeri penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz de încredere.

Cred că e o infracţiune din Codul ăla penal...

Link to comment

R3VOLT, s-ar putea sa fii acuzat si tu...pacat ca nu e incriminata de vreo lege fapta ta, aceea de a masacra limba romana cu limbajul de messenger...

Link to comment

Nu stiu de ce toata lumea cere id-uri de mess sau alte date de contact in topicuri sau in privat...Nu e clar ca daca cineva are o problema,ar trebui sa o spuna tuturor? Pentru asta a si fost creat forumul,nu pentru "combinatii" sau pretextul "vreau sa iti spun pe mess" sau prostii de genul! :unsure:

E si cazul lui R3volt,in loc sa continue daca si-a spus off-ul,el cere id de mess...

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.