Jump to content
POLITISTI.ro

Reclamatie privind un telefon nereturnat

Postare recomandată

Publicat

Cum pot sa fac o reclamatie pentru un telefon cu abonament si acte luat din Londra si dat la cineva cunoscut si nu vrea sa il mai inapoieze ?

• Moderator
Publicat

Unde a avut loc predarea telefonului? Unde se afla acum persoana in cauza? Alte detalii, pls.

Publicat

Cine imi poate da idul lui de mess sa ii dau mai multe detalii ca sami rezolv problema cu telefonul ? am acte tot la el dar e la cineva care nu mai vrea sa mil dea inapoi.

• Displace 3
  • Moderator
Publicat

Postează-ţi problema aici, într-un mod cât se poate de serios şi vei primi şi răspunsuri la fel, acesta este un forum de discuţii nu un agregator cu id-uri de mess. Totuşi nu trebuie să pierzi din vedere faptul că aici nu primeşti o consiliere juridică ca şi în cazul în care ţi-ai angaja un avocat. Nimeni nu este obligat aici să-ţi răspundă, cei ce îţi răspund o fac sacrificându-şi din timpul lor liber. Aşa că te sfătuiesc să-ţi expui problema într-un mod cât se poate de serios, civilizat şi or să apară răspunsuri utile din partea membrilor forumului.

• Membru
Publicat

Analizează oportunitatea realizării unei plângeri penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz de încredere.

Cred că e o infracţiune din Codul ăla penal...

Publicat

R3VOLT, s-ar putea sa fii acuzat si tu...pacat ca nu e incriminata de vreo lege fapta ta, aceea de a masacra limba romana cu limbajul de messenger...

Publicat

Nu stiu de ce toata lumea cere id-uri de mess sau alte date de contact in topicuri sau in privat...Nu e clar ca daca cineva are o problema,ar trebui sa o spuna tuturor? Pentru asta a si fost creat forumul,nu pentru "combinatii" sau pretextul "vreau sa iti spun pe mess" sau prostii de genul! :unsure:

E si cazul lui R3volt,in loc sa continue daca si-a spus off-ul,el cere id de mess...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.