Roco Posted October 14, 2010 Share Posted October 14, 2010 Ce parere aveti despre misiunile de mentinere a pacii organizate de ONU? Ce implica munca de acolo? Este cineva aici care a fost si poate sa impartaseasca niste pareri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 gabin30 Posted October 15, 2010 Share Posted October 15, 2010 (edited) Vezi ca e deja un topic pe tema asta... Iata link-ul : Edited October 15, 2010 by gabin30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Roco Posted October 16, 2010 Author Share Posted October 16, 2010 Din pacate, nu am permisiunea sa accesez acel topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Membru Motoboom Posted October 16, 2010 Membru Share Posted October 16, 2010 esti politist? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Roco Posted October 16, 2010 Author Share Posted October 16, 2010 In iulie voi fi. Momentan sunt in scoala. Ma pot inscrie la sectiunea dedicata politistilor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 gabin30 Posted October 16, 2010 Share Posted October 16, 2010 In iulie voi fi. Momentan sunt in scoala. Ma pot inscrie la sectiunea dedicata politistilor? 1. te poti inscrie la sectiunea dedicata politistilor trimitand o cerere la administratorul site-ului. Citeste mai atent regulile forumului si o sa afli cum se procedeaza. 2. pentru participarea la misiuni internationale trebuie sa ai MINIM 5 ani vechime in Politie (pt unele misiuni mai mult). Asa ca din pacate daca intrebi pentru tine, mai trebuie sa astepti. Numai bine si Bafta la examene.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Roco Posted October 17, 2010 Author Share Posted October 17, 2010 1. te poti inscrie la sectiunea dedicata politistilor trimitand o cerere la administratorul site-ului. Citeste mai atent regulile forumului si o sa afli cum se procedeaza. 2. pentru participarea la misiuni internationale trebuie sa ai MINIM 5 ani vechime in Politie (pt unele misiuni mai mult). Asa ca din pacate daca intrebi pentru tine, mai trebuie sa astepti. Numai bine si Bafta la examene.... Multumesc de informatie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Roco Posted October 18, 2010 Author Share Posted October 18, 2010 Am trimis un mail la admin@politisti.ro si nu mi-a raspuns nimeni in ultimele zile. Aveti idee ce admin trebuie sa contactez? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 gabin30 Posted October 18, 2010 Share Posted October 18, 2010 (edited) Am trimis un mail la admin@politisti.ro si nu mi-a raspuns nimeni in ultimele zile. Aveti idee ce admin trebuie sa contactez? Acolo trebuia...ai putina rabdare.....offff.....tineretul asta... Dureaza pana te verifica...la cazier......la scoala.....daca esti politist...nu vine raspunsul asa repede de la IGP si DMRU...Ca asa oricine se poate prezenta drept politist... Edited October 18, 2010 by gabin30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Roco Posted October 19, 2010 Author Share Posted October 19, 2010 Acolo trebuia...ai putina rabdare.....offff.....tineretul asta... Dureaza pana te verifica...la cazier......la scoala.....daca esti politist...nu vine raspunsul asa repede de la IGP si DMRU...Ca asa oricine se poate prezenta drept politist... Atunci asteptam! Pana fac 5 ani experienta mai e mult, deci nu ma grabesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Moderator Cristi Posted October 19, 2010 Moderator Share Posted October 19, 2010 Roco, nu cunosti niciun politist care te poate recomanda? Ma gandesc ca totusi ai facut niscai stagii de practica pana acum si ai avut tutori profesionali. Stima! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 gabin30 Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Se pare ca intre timp s-au schimbat regulile de acces...uite aici un link sa te lamuresti ce si cum...Bafta.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Moderator Catalin Posted October 19, 2010 Moderator Share Posted October 19, 2010 Roco are deja acces acolo. Cel putin eu asa văd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Roco
Ce parere aveti despre misiunile de mentinere a pacii organizate de ONU? Ce implica munca de acolo?
Este cineva aici care a fost si poate sa impartaseasca niste pareri?
12 answers to this question
Recommended Posts