Jump to content
POLITISTI.ro

Furt din sediul Politiei de Frontiera Timis

Catalin

Recommended Posts

• Moderator

După scandalul de la MApN de anul trecut, privind dispariţia acelor arme, iată că acum iese la rampă Poliţia de Frontieră. :blink:

Din camera de corpuri delicte al Poliţiei de Frontieră Timiş a fost furată o cantitate mare de ţigări de contrabandă.

La această oră nu se cunoaşte exact tot ce a dispărut, dar în prezent se face un control al cantităţilor de ţigări depozitate, pentru a se şti câte ţigări netimbrate au dispărut.Ţigările au fost furate vineri, după ce hoţii au tăiat gratiile de un geam.

Sunt suspectaţi şi şapte poliţişti de frontieră, care ar fi facilitat accesul în locul unde erau depozitate ţigările. :angry:

Şi e logic, dacă stăm să analizăm ... e greu de crezut că nişte hoţi ar putea pătrunde în incinta unui sediu al Poliţiei de Frontieră, după care să mai şi iasă afară cu "prada" fără probleme. Pentru că dacă ar fi adevărat, situaţia ar fi mult mai gravă!

Să mulţumim celor ce au făcut posibilă intrarea în sistem a unor astfel de lichele, gunoaie sau infractori ce (temporar, să sperăm) lucrează sub acoperirea unor poliţişti de frontieră! :(

• Moderator

La stiri am vazut ca nu au disparut doar tigari, au fost furate si ceasuri de mana, parfumuri etc.

imi pare rau sa aud asa ceva :( dar ce putem face dupa cum am mai spus oameni de acest gen se gasesc peste tot nu doar in politie,

Sper sa fie prinsi pana la urma adevaratii faptasi!!!

• Downvote 1

Se facea ca fantoma lui Barbarosa bantuia prin depozitele politiei de frontiera. Si s-a gandit ca ar fi bine sa imprumute cateva sute de baxuri de tigari si ceasuri de mana pentru piratii de pe corabia personala...........fratilor ne-am tampit de tot, vedeti ce face foamea. Pai bineinteles ca sunt pe mana cu cativa nenorociti pe care Sfanta MIRA ii lasa inca sa mai poarte uniforma .Sa le multumim din inima si sa nu precupetim niciun efort pentru a aduce osanale si ofrande iubitilor conducatori de la MRU. Nu am inteles ce facea Barbarosa cu parfumurile. Sa fi avut cativa metrosexuali sau pirati de alta orientare turistica pe vas?????????

Edited by Elvis

oameni de acest gen se gasesc peste tot nu doar in politie

Ma scuzi, dar nu pot fi de acord cu o astfel de replica. Unde ajungem daca politia unui stat se resemneaza ca are infractori in randul sau?

fratilor ne-am tampit de tot, vedeti ce face foamea

Asta, sincer o inteleg. Omul saracul are rate.. le-a facut, le trage. Vine Boc, taie salariul. Ce face, nu mai mananca? Pierde casa? Umbla la economii, strange cureaua, dar daca n-are de unde sa mai scurme, ceva tot trebuie sa cedeze. Probabil asa se expune in numele economiilor un politist coruptiei.

Asta, sincer o inteleg. Omul saracul are rate ...

Nici foamea nu e de inteles, inainte de toate e vorba de ceva demnitate. Pana la urma e politist chiar daca de frontiera (este cel care se afla de cealalta parte a baricadei). Ar trebui sa nu uite niciodata acest lucru si sa aibe un pic de demnitate in el.

Dificultatile financiare nu sunt o scuza pentru a fura in cazul nimanui, cu atat mai putin in cazul unui politist, fie el si de frontiera.

Eu te inteleg pe tine si condamn la fel de mult furtul care s-a intamplat, dar am spus ca pot intelege din ce cauza politistii sunt mai expusi la coruptie. Demnitatea nu plateste intretinerea si nu cumpara haine copilului, desi e un lucru foarte important.

Asta nu inseamna ca-s de acord cu felul in care sunt tratati sau cu faptul ca trebuie sa cedeze (unii din ei) ca sa supravietuiasca. Pur si simplu ar trebui sa protesteze cu toate mijloacele pe care le au la dispozitie. Banii nu s-au terminat in totalitate, daca mai sunt pentru unele sporuri si categorii "privilegiate", dar ca peste tot, pe-astia cu gura mica nu-i vede nimeni.

• Moderator

Florin nu numai unii se confrunta cu o situatie financiara dificila, ci majoritatea au astfel de probleme. Cu toate astea nu toti fura.

Eu cred ca in astfel de cazuri este vorba doar de lacomie si de mentalitatea paguboasa, tot mai prezenta in ultima vreme, de genul "sunt destepti si bravo lor, celor ce reusesc sa ocoleasca legea".

• 1 month later...

La stiri am vazut ca nu au disparut doar tigari, au fost furate si ceasuri de mana, parfumuri etc.

Vai, bietii de ei, le-au furat si parfumurile. Sau erau din alea confiscate? :rolleyes:

Anyway, e trist ce se intampla. Si ne intrebam de ce Politia nu se mai bucura de acelasi respect si aceeasi autoritate ca pe vremuri. :(

Se spune ca au fost sanctionati 7 politisti de frontiera,cei care asigurau paza si control acces cu mustrari scrise,ce sa-ti spun ce tare i-au f.... direct la inima ,iar domnii adjuncti se pare ca amandoi erau bolnaviori cand trebuiau anchetati(s-au inbolnavit subit), si ce era sa faca si-au luat domnii niste concedii medicale.....

si adevaratii faptasi plutesc prin aer pe undeva,au fost sustrase tigari netimbrate,parfumuri si ceasuri......ca na...au luat si ei ce au putut....

Lichelele naibii :doh: