Jump to content
POLITISTI.ro

Viza de flotant pt spatiu comun

Postare recomandată

• Membru
Publicat

Buna seara,

Ma confrunt cu urmatoarea problema. Undeva la ultimul etaj al unui bloc exista un apartament care are regim juridic de spatiu comun. Intr-o camera din acest apartament isi are sediul administratia, restul fiind inchiriat.

Doresc sa inchiriez eu acest spatiu insa problema e ca pentru a mi se deconta banii pentru chirie trebuie incheiat un contract inregistrat la administratia fiscala si trebuie sa imi fac viza de flotant pe respectiva adresa.

Este posibil sa imi fac viza de flotant acolo avand in vedere ca in acte acel spatiu nu este prevazut ca fiind apartament ci ca spatiu comun?

Multumesc anticipat

Publicat

nu cred ca poti......vizele de flotant se aplica pe locuinte nu pe spatii comine...ai putea in cazul in care cumperi acel spatiu si il transformi in locuinta

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.