Jump to content
POLITISTI.ro

Sfaturi privind tinuta


raulklaudiu

Recommended Posts

in primul rand vreau sa va salut si sa va spun ca imi pare bine ca am intrat in familia Politiei Romane

sunt absolvent al Sc. de Politie Campina

am o problema sa zicem asa...domnii de acolo mi-au dat tinuta, totul nou totul perfect...cu o mica mare exceptie:

am primit toate hainele cu 10 marimi mai mari( eu am marimea 42 si am primit 52-54) la toate hainele(exceptie costumul de reprezentare)

am rugat pe domnii care se ocupa cu uniforma sa faca ceva dar acestia au ridicat din umeri si au zis ca nu pot face nimic pentru mine...sa ma descurc la judet.

intrebarea mea este: as putea rezolva ceva la judet(Maramures) din cate stiti dumneavoastra?

.va rog sa imi dati un sfat in legatura cu aceasta problema...deoarece incepand cu saptamana care urmeaza o sa intru in servici si nu prea am idei ce ar trebui sa fac.

multumesc anticipat

Link to comment
  • Active member

Te duci la Logistica, la IPJ, la nenea care se ocupa cu tinuta si-l rogi sa-ti schimbe o marime cu alta, numai sa fie acelasi model, sa nu fie diferente prea mari. Nu vad de ce nu s-ar putea. Eu am schimbat un pulover si o pereche de pantofi.

Link to comment
  • Moderator

Depinde de voința celui de la echipament. Dacă vrea să te ajute, probabil îți poate schimba ținuta care nu ți se potrivește, mai ales că cea pe care o ai e nouă și nefolosită.

Dar e puțin probabil să întâlnești atâta bunăvoință și mai mult ca sigur vei fi nevoit să-ți ajustezi echipamentul pe la vreun croitor cu bănuți din propriul buzunar.

Link to comment
  • Moderator

Oricum nu ai ce să faci, decât să mergi la magazionerul de la inspectorat şi să-l întrebi dacă te poate ajuta. Acum depinde de ce fel de om sau oameni găseşti acolo. Dacă sunt mai dezgheţaţi la minte te vor ajuta.

Vei constata de-a lungul timpului că la aceste formaţiuni de suport, cum este logistica, simţul proprietăţii este dezvoltat excesiv, chiar mai mult decât este necesar. Tocmai de aceea mulţi dintre magazioneri trăiesc cu impresia că îţi dau hainele de pe ei şi că îţi fac un imens favor dacă îţi schimbă hainele cu unele pe măsura ta din magazia lor. O să-i vezi cum încep să se plângă şi să spună ce muncă grea, complicată şi istovitoare prestează el acolo, încât vei avea impresia că manipulează uraniu radioactiv pe acolo, nu ţoale.

În mod normal, dacă are în magazie articolele din ţinută cu mărimea ta, ar trebui să te ajute. Pentru că în fond ăsta este rolul lui acolo.

  • Upvote 3
Link to comment

Și eu urmează să termin în vară. Chiar așa se procedează cu uniformele astea? Mă gândeam că din moment ce ne-au luat măsuri ne vor da și uniforme pe măsură. Și așa pe perioada școlii am purtat îmbrăcăminte cu număr mai mare.

  • Downvote 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.