Skip to content

La multi ani colegilor de forum

Featured Replies

La Multi Ani Sandokhan,multa sanatate si...ce-mi doresc eu mie sa ti se indeplineasca si tie..!!!! :emo-yessir:

• Replies 490
  • Views 46k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Astazi, unii anume sarbatoresc o zi speciala pentru ei, motiv pentru care le dedic si eu ceva: ... si mai era ceva cu Iancu, statuie, unguri... puteti cauta singuri pe Google cu aceste

• Viata, arta, chiar si energia se declina la feminin. Ideea, ca si lupta si painea sunt tot femei. Privind femeile, sfarsesti a crede in mitul cu supraoamenii in care fiecare din ele valoreaza cat doi

Posted Images

la Multi Ani Sandokhan!! :beer:

La Multi Ani cu sanatate si noroc Sandokhan !

LA MULTI ANI SandoKhan!!! Iti doresc multa sanatate, bucurii alaturi de familie si o revenire a salariului din 2009!!! Ultima urare se adreseaza tuturor colegilor!!!!

Sandokhan La mulţi ani ! :beer:

La multi ani Sandokhan !

Edited by Eduard

La multi ani , Sandokhan !

• Membru

La multi ani, Sandokhan!

• 3 weeks later...
  • Moderator

La mulţi ani povi !

La mulţi ani Leonidas67 !

La mulţi ani colegilor noştri Povi şi Leonidas67 !

Pentru voi :

Edited by Eduard

La Multi Ani Povi si Leonidas67!! :emo-yessir::beer:

La multi ani cu sanatate !

La multi ani Joy!!!

ooo.. La Multi Ani Joy!! :) sanatate, fericire si tot ce iti doresti tu!!

La mulţia ani Joy !

Multa sanatate,noroc si... La multi ani !

La Multi Ani JOY!!! Multa sanatate si bucurii!!!

"La muţi ani" şi celor ce îşi desfăşoară activitatea în structurile MAPN. :beer:

subscriu Copman! :emo-yessir::beer:

La multi ani celor care isi sarbatoresc astazi onomastica :)

Mai mult de 337.000 de români işi sărbatoresc ziua onomastică de Sărbătoarea Sfântului Mare Mucenic Dumitru. Dintre aceştia, cei mai mulţi, adică 292.271 de oameni, sunt bărbaţi, potrivit unui comunicat al Ministerului Administraţiei şi Internelor. Dintre bărbaţii sărbătoriţi cu ocazia sfântului militar şi protector al armatelor, majoritatea poartă numele de Dumitru (275.292), Mitică (8.409), Dimitrie (5.395), Dumitrache (1.168), Mitu (533), Mitruţ/Mitruş (495), Mitru (244) şi Mitache (103).

Cele mai frecvente prenume ale femeilor sărbatorite azi sunt Dumitra (32.736), Dumitriţa (6.590), Mita (4.092), Dumitrana (354), Demetra (331) şi Dimitrita (44).

Tuturor colegilor şi mai ales colegelor ce poartă aceste nume un sincer "La mulţi ani !" :beer:

Edited by copman

La multi ani mosudan, GSPI !!!

Edited by Cerasela

Pentru toţi cei care işi sărbatoresc ziua onomastică de Sărbătoarea Sfântului Mare Mucenic Dumitru un sincer LA MULTI ANI !

• Author
  • Moderator
La multi ani ... GSPI

Din ce vad eu, comunitarul GSPI este "banned". :)

Scuzele de rigoare Marius nu i-am vazut profilul...:(....am vazut doar jos in dreapta ca este ziua lui si mi se pare amabil sa primesti urari de la multi ani chiar daca nu cunosti persoanele respective. Daca deranjeaza pe cineva am sa rog Admin sa stearga postarea.