Skip to content

La multi ani colegilor de forum

Featured Replies

Va multumesc la toti pentru urarile frumoase .

Banii nu m-au interesat niciodata, Dumnezeu sa imi dea sanatate.

Multumesc. :emo-yessir:

• Replies 490
  • Views 46k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Astazi, unii anume sarbatoresc o zi speciala pentru ei, motiv pentru care le dedic si eu ceva: ... si mai era ceva cu Iancu, statuie, unguri... puteti cauta singuri pe Google cu aceste

• Viata, arta, chiar si energia se declina la feminin. Ideea, ca si lupta si painea sunt tot femei. Privind femeile, sfarsesti a crede in mitul cu supraoamenii in care fiecare din ele valoreaza cat doi

Posted Images

Multumesc mult tuturor celor care m-au felicitat de ziua mea de nastere. Sunt plecat pe munte la o cabana si din acest motiv am reactionat tardiv. Va doresc tuturor colegilor de forum sarbatori fericite si ce imi doriti eu va doresc dublu !!!!

La multi ani colegule!

Distractie placuta si ai grija de tine pe acolo! :)

Pt ca avem nevoie de colegi ca tine.

Edited by Rookie

Nu va urez decit sa aveti parte de un MOS BOGAT, PAHAR INCHINAT, SI VISE IMPLINITE.

CRACIUN FERICIT!

Cu stima,

• 2 weeks later...

Imi cer scuze daca mai exista prin acest forum vreun topic care sa "trateze" acest subiect, dar, tinand cont de faptul ca al doilea prenume al meu e Vasile, am ceva avans in numarul de pahare cu....licoarea draga lui Bachus...

Va doresc ca anul in care am intrat de numai 19 ore sa fie mai bun decat anul de care tocmai ne-am "lepadat", ba chiar sa fie de zece ori mai bun decat anul 2007, an care a fost varful realizarilor multora dintre noi.

La multi ani,

un Vasile pentru o zi... :emo-yessir:

La multi ani pentru toti care poarta prenumele de Vasile sau derivat de la acesta !

Un sincer şi călduros LA MULŢI ANI pentru cei ce îşi sărbătoresc azi ziua onomastică de Sf. ION !

La multi ani si multa sanatate Ionilor!!!

La multi ani ! tuturor care sarbatoresc astazi onomastica de Sf. Ion .

La multi ani pentru toti care poarta prenumele de Ioan sau derivat de la acesta !

• 4 weeks later...

La Multi Ani, Buzu! :emo-yessir:

Multi ani si buni,Buzule !

• 1 month later...

Un topic...unisex pentru felicitari - onomastica sau aniversare, Pasti, Craciun, Hanuka, Ziua recunostintei, prima zi de armata, prima zi de dupa divort si mai gasim noi!

La multi ani DeuxEx!

Edited by hanny

• 2 weeks later...

La Multi Ani, Bestkyky! :D

:emo-yessir:

66684632.jpg

Va multumesc din suflet pentru urari si va doresc sanatate si sa aveti parte de tot ceeace este mai bun si mai frumos in viata! :wub:

La multi ani cu sanatate si sa-ti dea Domnul de toate !

La Multi Ani si din partea mea,sanatate si multi bani..!!!! :emo-yessir:

Edited by mosudan

h:22:16, Din compelxul Oceanografic, Valencia, familia Avram urează :

La mulţi ani d-ră Bestkyky,!. Îţi dorim să fi sănătoasă şi la fel de ambiţioasă, că suntem siguri că restul le dobândeşti tu singură pe toate!; fericire şi împlinire! :emo-yessir:

De Ziua Politiei Romane, va urez numai fericire si multe bucurii.

La multi ani!

Cu stima,

Radu Alexandru

La multi ani tuturor politistilor din Politia Romana !

De ziua noastra, vreau sa va urez tot binele de pe lume si fiti mandrii pentru ceeace sunteti.La multi ani!

• 2 weeks later...
  • Moderator

La multi ani dragi colegi bundesgrenzschutz, Ecou, ciprian6891! :)

Sa sarbatoriti cumpatat! :beer:

:beer: bundesgrenzschutz, Ecou, ciprian6891 La multi ani!!!!!!!!!!!!!!! :beer:

Un gand bun cu aceeasi urare de La Multi Ani dragilor colegi bundesgrenzschutz, Ecou, ciprian6891.

:emo-yessir:

La multi ani! Sa fiti iubiti si fericiti! :emo-yessir: