Jump to content
POLITISTI.ro

Suspendare Permis + Cercetare Penala


Crap

Recommended Posts

Buna seara,

Am fost prins "oaia neagra" a unei erori, ca de...doar la noi in tara mai auzi asa cazuri.

Masina x a primit numere noi si talon nou in data de 24.10.2012, iar dupa 2 saptamani eu am fost oprit de filtru, numerele noi primite NU APAREAU in baza de date. Desi masina era perfect inscrisa la drpciv cu numere noi si talon nou.

Mi-a fost suspendat permisul FARA drept de circulatie. Pe ce motiv ? aveam actele in regula, insa statia lor de 2 lei nu arata acelasi lucru.

S-au facut 3 saptamani de cand astept si nu plateste nimeni pt acest lucru inafara de mine.

Raspunsul de la drpciv ca masina este inscrisa s-a dus la politie...acum nu inteleg de ce trebuie sa astept dupa judecator, sa trimita cazul in NUP (eu fiind cercetat penal).

Am fost rabdator insa mi-e teama ca ma prind sarbatorile "pe jos", ce ar trebui sa fac sa grabesc unpic lucrurile ?

Edited by Crap
Link to comment

autoturismul era imprumutat, mentionez ca am fost personal cu proprietara la drpciv cand si-a luat numerele si talonul pt ca nu stia unde sa ajunga, eu personal i le-am montat pe masina, aceasta a stat 2 saptamani in parcare, masina mea personala s-a stricat iar ea s-a oferit sa mi-o dea pe ai ei sa merg cu ea la munca

Link to comment

in rezolutia parchetului se va scrie clar cine era vinovat de eroarea facuta. apoi cheama in judecata functionarul / iinstitutia si cere daune inclusiv morale. fiind subiect al unei cercetari penale daunele morale sunt usor de obtinut. poate nu in suma mare, dar o sa merite :)

Link to comment

Nu pot zice ca ma plang, insa in familie sunt 2 membrii care au permis, eu si tatal meu, acesta a suferit de mult un accident vascular la cap si si-a pierdut notiunile in ale sofatului, pe langa asta ii este frica si nu conduce decat pe traseuri scurte.

Pe langa asta se apropie sarbatorile, mai pleci pe ici pe colo.

Maine ma duc la parchet, am vreo sansa sa cer dovada sa pot merge cu masina? ce mi-a eliberat politistul a fost fara drept de circulatie.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.