Jump to content
POLITISTI.ro

Transferurile intre inspectoratele de politie

ktakala

Recommended Posts

Eu sunt intr.o dilema totala, au sistat transferurile intre unitati pana dupa reorganizarea IPJ.urilor...eu stiu ca reorganizarea a fost pana la data de 30sept2010. Eu astept sa ma transfer si nu stiu cand naiba o sa ma mai transfer.

Stie cineva ceva? De ce nu se da acum un ordin pentru anularea sistarilor transferurilor? Cat mai dureaza pana putem sa fim si noi alaturi de familiile noastre si sa nu mai dam bani pe benzina sa facem naveta pentru a putea sta cu cei dragi?mai ales ca acum avem salariile mult mai mici...eu fac naveta valcea-sibiu de un an de zile...cum sunt liber cum ma urc in masina sa imi vad logodnica...aveam si nunta in septembrie dar am amanat.o pentru la anu fiindca nu aveam timpul necesar sa ne ocupam de toate cele...PE CAND PUTEM SA NE TRANSFERAM?

Sunt in aceeasi situatie si eu, cred ca raman fecior ,,holtei" :ner: . Ce nu pricep si nu ma ajuta nimeni cu un raspuns, oare mai trebuie sa fac alt raport dupa data de 30.09.2010 pentru aprobare? :hmmmt:

Domnilor cred ca sunteti mai tineri, ce as mai vrea sa am varsta voastra, iar din acesta cauza vi se pare totul pe dos.

Nu ca nu ati avea dreptate ,dar de cand logica are ceva comun cu Ministerul?

Aveti inca o data dreptate cand spuneti ca termenul limita pentru propunerile facute de catre sefii de inspectorate a fost 30.09.2010.

Intelegeti, aceste propuneri au fost trimise I.G.P.R. -ului si se asteapta confirmarea sau ca nu este de acord cu propunerile.

Asa ca pana atunci suntem legati de glie ca iobagii.

Pentru a putea sa va transferati in alt judet trebuie sa aveti derogare de la I.G.P.R.

Dar aceste probleme sociale pe care le au politistii din tarisoara noastra draga nu sunt o prioritate pentru ,,donii" chestori de la Bucuresti.

Trebuie sa fie atenti in ce arca se pozitioneaza caci vine potopul, si daca gresesc culoarea s-ar putea sa le fie fatal din punct de vedere profesional.

Cu respect. :emo-yessir:

Edited by Elvis

• Moderator

ktakala si statistician

Nu exista nicio prevedere legala ori vreun ordin care sa interzica dreptul vostru de a face solicitari de mutare.

In concluzie, puteti depune cate un raport pe saptamana, pentru inceput. :clip:

• Moderator

Eu știu un caz în care un polițist s-a mutat de la un județ la altul, acum recent, după emiterea acelei dispoziții. Probabil omul a avut ceva „dedicații” pe acolo, pe sus.

Mai faceți încă un raport, dar nu uitați să consemnați și motivele pentru care solicitați această mutare. Nu poți știi niciodată de unde apare norocul.

Baftă!

deci stiu si eu cazuri in care politisti s-au mutat dupa emiterea acelei dispozitii de kkt... se pare ca eu nu am pilele necesare pentru a ma putea muta. am fost sa imi iau derogare de la igpr si drept raspuns stiti ce mi.au scris? citez:

Solicitarea a fost analizata impreuna cu Inspectoratul de Politie Judetean "............., ocazie cu care s-a hotarat ca lucrarea sa ramana in evidenta Serviciului Resurse Umane din cadrul acestei unitati, urmand sa fie reanalizata dupa reorganizare."adica ei si.au luat mana de pe mine. de ce nu mi-au dat raspuns ca da sau ba? arunca pisica spre ipj? s-au nu am avut pile si de.aia s-au spalat pe maini? ce ma sfatuiti? sa ma adresez vreunui sindicat de.al nostru s-au sa mai astept? astept pareri....

• Moderator

Te sfatuiesc sa mai faci un raport. Astepti rapuns, nu mai mult de o luna si mai faci inca unu si tot asa, pana te muta.

@ ktakala: Cica aveti nevoie de derogare de la IGPR in privinta acelui ordin ce restrictioneaza transferurile :clip:

Nu e nevoie decat sa te "ajute" cineva. Cu raport (si atat) o sa te muti cand o sa fi prea batran ca sa mai conteze...

In Romania nu s-a schimbat nimic si nici nu se va schimba, asa ca, incepe sa deschizi usi cu capul, poate o sa ai vreo sansa.

• 4 weeks later...

Am si eu cateva intrebari pentru colegii din tara care poate au auzit mai multe ca mine. Cand se termina cu reorganizarea IPJ.urilor? si cand se revine la ordinul de sistare a transferurilor? eu tot sper sa ma mut dar mi s.a spus ca dupa reorganizarea IPJ.urilor. Sunt sanse sa ma mut anul asta sau nu? De patru luni tot astept sa ma mut...Oare ma prind sarbatorile la actualul loc de munca sau reusesc sa ma mut pana atunci? daca veti ceva vesti puneti si voi pe aici... Va salut pe toti si servicii cat mai usoare si fara evenimente

Dupa toate probabilitatile nu cred ca ai sanse sa te muti anul asta.

Se tot lucreaza la aceste state parca ar slefui diamante sau ar picta boabe de orez.

Atata timp cat nu vine o dispozitie care sa dea verde la mutari sefii de la MRU nu vor risca.

Cu stima. :emo-yessir: