Jump to content
POLITISTI.ro

A murit mama presedintelui Traian Basescu

Cristi

Recommended Posts

• Moderator

Mama preşedintelui a murit

Elena Băsescu, mama preşedintelui Traian Băsescu, a murit, astăzi, la Constanţa, la vârsta de 81 de ani. Aceasta suferea de cancer mamar şi a fost operată, anul trecut, la Institutul Oncologic "Prof. dr. Alexandru Trestioreanu", din Bucureşti.

Informaţia privind decesul mamei preşedintelui ţării a fost confirmată, pentru Mediafax, de apropiaţi ai familiei.

În octombrie 2009, Elena Băsescu, care suferea de cancer la sân, a fost internată la Institutul Oncologic Fundeni din Capitală. Atunci, şeful statului nu a dorit să dea detalii despre starea de sănătate a mamei sale, precizând că are grijă de aceasta.

Mama şefului statului avea 81 de ani şi locuia în Constanţa. Şeful statului îşi vizita mama la Constanţa în majoritatea ocaziilor când mergea pe litoral.

Sursa : Jurnalul.ro

In cazuri ca acesta, singurul lucru care se poate spune este condoleante familiei indoliate.

Edited by Kmcoio

Nu sunt un fan al presedintelui Basescu si nici nu il agreez, dar in conditia data, inainte de toate este om (cel putin asa cred) si din decenta si civilizatie, trebuie respectata durerea unui om la pierderea mamei sale . Trebuie departajata activitatea politica dezastruoasa , de situatia familiala si mult prea sensibila in cazul unui deces si cred ca acelasi lucru ar trebui sa faca si mass-media . Condoleante familiei .

Sper sa prind si eu varsta de 81 de ani, desi media de varsta a pensionarilor de la noi din sistem este de 62 de ani, iar eu voi iesi la pensie la 65 de ani conform noii legi...... Sper sa nu apuc sa fiu in sistem la 56... intr-un fel sau altul!

Condoleante familiei si Dumnezeu sa o odihneasca!

Indiferent ca ne place sau nu de Traian Basescu, pierderea unui parinte este unul dintre cele mai triste lucruri.

Condoleante familiei :(