Jump to content
POLITISTI.ro

In pragul disperarii...


Cristi

Recommended Posts

  • Moderator

Bugetarii, aduşi în pragul disperării: «Mâncăm doar pâine cu parizer»

4 Octombrie 2010

Salariile ciuntite de la stat i-au adus pe mulţi dintre bugetari în situaţii- limită. Libertatea vă prezintă azi trei cazuri concrete, al unui poliţist, al unei învăţătoare şi al unei asistente medicale, care, trăind de pe o zi pe alta, au ajuns la limita disperării.

Poliţist de 15 ani în slujba legii

thumb_666_x_750_4550-296203-politist.jpg

Alexandru Găitan (37 de ani) este liderul sindical al poliţiştilor de la Secţia 24 din Capitală şi patrulează alături de colegii săi pe cele mai rău-famate străzi din cartierul Ferentari.

“Aici, bătăile şi scandalurile sunt la ordinea zilei”, oftează Găitan. După 15 ani grei în slujba legii, agentul-şef s-a trezit luna aceasta cu un salariu de 1.800 de lei.

“Mi-e şi ruşine să mă plâng cu salariul meu, când colegii mai tineri au luat doar 900 de lei. Ca poliţişti, am ajuns să mâncăm la serviciu doar pâine cu câte două felii de parizer”, ne-a declarat agentul- şef. (Oana Timar)

O asistentă are 0 lei pe fluturaşul de salariu

thumb_677_x_565_4550-296204-salariu0lei.jpg

Cristina Filip (37 de ani), o asistentă de la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi, a primit săptămâna trecută fluturaşul de salariu pentru luna septembrie. După ce i s-au luat 25% din leafă, contribuţiile sociale, dar şi o rată la bancă, în capătul foii de hârtie scrie că femeia mai are de încasat... 0 lei. (Cătălin Boacnă)

Învăţătoare, în greva foamei de o lună

thumb_334_x_322_4550-296207-grevafoamei.jpg

Cristina Irina Anghel, o învăţătoare din Caracal, judeţul Olt, a fost transferată, la sfârşitul săptămânii trecute, în stare gravă, la Institutul de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice N. C. Paulescu din Capitală.

De la sfârşitul lunii august, femeia de 51 de ani a intrat în greva foamei pentru că i-a fost micşorat salariul. (Elena Alexandru)

Sursa : Cotidianul online Libertatea

Edited by Kmcoio
Link to comment

Azi am strans nuci cazute pe jos si am avut norocul sa dau si peste 3 pere cazute dintr-un copac din apropierea politiei, asadar azi nu am mai dat bani pe mancare.Acum toamna ne descurcam noi atata timp cat mai gasesti pe jos o nuca, o para, un mar dar ce facem de prin noiembrie? E frumoasa viata de politist nu? probabil ca tot asa procedeaza si politistii europeni cand le este foame.Totusi sa nu uitati un lucru: SA TRAITI BINE !!!

Link to comment

da mancarea de baza : covrigi sticksuri si eventual un mar.totusi traim bine cu asemenea delicatese fata de cei din desertul sahara sa recunoastem.MULTUMIM BASE!

Link to comment
  • Member

ehe, fratilor, mancati bine, eu covrigul il dau copilului la gradi, bina ca la pranz pot merge acasa si pot manca cate ceva..... am casa in sectorul de responsabilitate...ner.gif

Link to comment
  • 2 weeks later...

avem totuși o soluție pentru supraviețuirea în aceste timpuri de criză, mă refer la mâncarea ieftină ...

mă explic imediat... știm cu toții că aleșii neamului nostru ,iubiții noștrii parlamentari (sau cum le place lor să li se spună ,”înalți demnitari ai statului ”- ”înalți” pe dracu că moral sunt foarte mici ) mănâncă la cantina , parlamentului la niște prețuri simbolice ...

cum ăștia ,care sunt FRUNCEA țării ,mereu au vrut binele nostru al tuturor ,le proun să adopte o lege prin care și noi ,cei MULȚI să beneficiem măcar la mâncare la aceleași drepturi ca și ei (a se citi prețuri la achiziționarea de alimente) . observați vă rog că nu doresc pentru tot poporul mașini de serviciu , locuri în consiliile de administrație pe la diferite trans- gazuri,trans- electrice și alte trans-uri sau s.i.f.-uri ,e.t.c.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.