Jump to content
POLITISTI.ro

Ordinea Publica, incotro?


naivatco

Recommended Posts

Nu stiu cum e in restul inspectoratelor, dar unde lucrez eu, am ramas o mana de oameni pe segmentul o.p. Dupa marea "reforma" a proximitatii am ramas cam 25 de oameni la o.p. Si de atunci tot a mai plecat cate unul pe aici, cate unul pe acolo iar de curand au mai plecat inca 5 politisti la judiciar(bineinteles ca nu s-a sustinut concurs ci asa au vrut sefii, alegand ei cine sa mute)iar acum la instructaj intram 3 politisti si cca 8-9 jandarmi.Acum 2-3 ani in urma nici gand sa iti aprobe sa pleci sub motivul ca nu sunt destui oameni la o.p. iar in prezent nu mai conteaza,probabil ca nici nu mai intereseaza pe cineva de o.p. cu toate ca infractionalitatea a crescut cu mult peste cifrele pe care le vehiculeaza IGPR-ul.Suntem cca 15 politisti la un oras de 60000 de locuitori din care 20000 sunt romi.Sunt servicii cand sunt pe cont propriu daca pot spune asa(stiti cum e treaba cu ajutorul din parte jandarmilor).Toate astea ma duc la gandul ca ceva e putred.

Link to comment

navaitco,asta e Romania...ce e asa de mirare? Nu ai vazut cazul din Bucuresti? Dupa vreo 60 de focuri de arma in trafic si descoperirea de catre politisti a automobilului infractorilor plin ochi de arme albe si arme de foc,interlopii scapa fara a pati ceva,si se prespune fara pic de jena ca acei interlopi nu reprezinta pericol public si raman in stare de libertate...

In Romania interlopii fac legea......

Le e frica si procurorilor,iar politistii sunt doar niste jucarii in toata povestea asta.

  • Upvote 3
Link to comment
  • Member

Naivatco si eu lucrez la OP intr-un cartier de 130.000 de locuitori din Cj-N, si suntem 25 de oameni!Cateodata suntem doi oameni in sch 1 iar cartierul este unul dintre cele mai grele dpdv al muncii de politie!Crezi ca pasa cuiva?La bilanturi sefii de la municipiu ne pun in aceeasi oala cu alte sectii mai mici care au un volum de munca mai mic... pana si benzina ne-o impart la fel desi ca intindere este printre cel mai mare cartier din oras!

Edited by cipri83
  • Upvote 1
Link to comment
  • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.