Jump to content
POLITISTI.ro

Concursuri trucate la IPJ Covasna?

Postare recomandată

Publicat (modificat)

intersanbt ca nu pot fi contestate cu toate ca sint filmate

Modificat de alexgutu
  • Displace 3
Publicat

Ai inceput doar cu propria concluzie, daca nu expui si problema nu iti putem sugera nici o solutie. Ne-ai bagat in ceata pe toti.

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Membru
Publicat

Mai omule, spune la obiect despre ce e vorba, ca nu suntem Mafalda sa ghicim in stele la ce te referi tu.

Publicat

Din cauza pixelului albastru-violet. Tu ne expui problema in trepte sau acum traduci in limba romana si esti ocupat si cu dictionarul?

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

titlu trebuia sa fie o intrebare dar s-a editat gresit.

intrebarea dupa titlu era de ce nu se pot contesta notele optinute la un intreviu, ceea ce nu pare normal tinind cont ca sint date de o comisie.

aceasta prevedere ca nu se pot contesta notele aduce mereu suspiciune asupra corectitudinii,si cred ca este necesar sa fie schimbata legislatia in domeniu.

astept idei sugestii si sint deschis la orice raspuns.

Publicat

Pentru că a semnat un act prin care renunță să facă contestația. Cel puțin așa știu că se procedează. Să mă corecteze dacă este altfel.

Publicat

In principiu am inteles dar pana nu expui situatia traita sau de care ai cunostinta cu toate elementele sale cunoscute si necunoscute, nu putem decat sa presupunem si sa analizam ipotetic. Tine cont ca o problema bine formulata si descrisa este pe jumatate rezolvata.

Publicat

nu s-a semnat nici un act, este prevazut in anuntul de concurs.

si nu stiu daca acest lucru este prevazut in vreun ordin, sau e pus expres pentru a descuraja pe cei care pierd

concursul, sau pentru a intimida.

ideal si corect ar fi ca sa fie admisa contestatia si sa se pronunte o noua comisie asupra modul de apreciere a notelor

si atunci nu ar mai fi suspiciuni.

• Moderator
Publicat

Parcă exisă o astfel de prevedere în ordinul ministrului ce reglementează modalitatea de organizare și desfășurare a acestor concursuri.

Publicat (modificat)

Alexgutu, daca gandesti sa nu spui, daca spui sa nu pui pe hartie, daca ai pus sa nu semnezi, daca ai semnat sa nu te miri.

Eu cred ca tu nu stii nici macar ce ai semnat.

Daca in toata tara procedura a fost la fel, eu sunt din Dolj iar Dan din Constanta, cred ca la Covasna ati dat interviul in ungureste.

Pai daca concursurile, interviurile, sunt filmate si tu ti-ai dat acordul in scris ca nu vei contesta rezultatul in ce instanta din lumea asta crezi ca vei castiga?

Modificat de Elvis
Publicat

Eu tot nu am înțeles până la urmă sub ce formă a fost trucat concursul și despre ce concurs este vorba.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.