Panter Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 (edited) Banuiesc ca sunt useri care se uita la aceasta emisiune. In echipa lui cheloo este o fata blonda care se da mare politista.Aveti idee despre ce e vorba,politie locala sau sa fie de a noastra? Folosind motorul de cautare Google am gasit aceste informatii: Natalia Selegean are 25 de ani si e din Oradea. A venit la auditiile din Cluj alaturi de multi prieteni, dar si de bunica ei, care are un singur vis: sa o vada pe scena. In ciuda slujbei stabile pe care o are, Nati, cum ii spun apropiatii, are o mare pasiune pentru muzica. Am gasit.o in evidenta ipj bihor,inseamna ca nu e cocalocala Edited November 5, 2012 by Panter Link to comment
Member Bogdanel Posted November 5, 2012 Member Share Posted November 5, 2012 Interesantă emisiunea, cât despre Natalia, probabil îşi trăieşte visul! 1 1 Link to comment
Eduard Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 Se pare ca lucreaza in Politia Romana, dupa foto ! Informatii luate din click.ro 1 1 Link to comment
adrianPMO Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 Da, este politista. Este secretara sefului Politiei Mun. Oradea. A lucrat inainte la Politia de Frontiera unde a si absolvit scoala de agenti pol. de frontiera. Link to comment
Member vladionut Posted November 5, 2012 Member Share Posted November 5, 2012 ce de detectivi pe aici i-ati facut doasarul imediat colegei noastre 1 1 Link to comment
Cerasela Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 Din punctul meu de vedere nu face nimic rusinos, nu pateaza imaginea institutiei cu ceea ce face 1 Link to comment
Panter Posted November 5, 2012 Author Share Posted November 5, 2012 Cerasela esti politista?cauta.i interventiile de la x factor sa.i vezi atitudinea si ce glume cu tenta erotica facea . se vede ca e secretara si e pe langa. 2 2 Link to comment
Cerasela Posted November 5, 2012 Share Posted November 5, 2012 Am vazut preselectia, in rest n-am mai vazut; iar ca sa-ti satisfac curiozitatea nu sunt politista daca te ajuta la ceva 2 2 Link to comment
Recommended Posts