Jump to content
POLITISTI.ro

X Factor

Panter

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Banuiesc ca sunt useri care se uita la aceasta emisiune.

In echipa lui cheloo este o fata blonda care se da mare politista.Aveti idee despre ce e vorba,politie locala sau sa fie de a noastra?

Folosind motorul de cautare Google am gasit aceste informatii:

Natalia Selegean are 25 de ani si e din Oradea. A venit la auditiile din Cluj alaturi de multi prieteni, dar si de bunica ei, care are un singur vis: sa o vada pe scena. In ciuda slujbei stabile pe care o are, Nati, cum ii spun apropiatii, are o mare pasiune pentru muzica.

Am gasit.o in evidenta ipj bihor,inseamna ca nu e cocalocala

Modificat de Panter
  • Membru
Publicat

Interesantă emisiunea, cât despre Natalia, probabil îşi trăieşte visul!

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Da, este politista. Este secretara sefului Politiei Mun. Oradea. A lucrat inainte la Politia de Frontiera unde a si absolvit scoala de agenti pol. de frontiera.

• Membru
Publicat

ce de detectivi pe aici :)) i-ati facut doasarul imediat colegei noastre

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Din punctul meu de vedere nu face nimic rusinos, nu pateaza imaginea institutiei cu ceea ce face ;)

• Apreciez 1
Publicat

Cerasela esti politista?cauta.i interventiile de la x factor sa.i vezi atitudinea si ce glume cu tenta erotica facea . se vede ca e secretara si e pe langa.

• Apreciez 2
  • Displace 2
Publicat

Am vazut preselectia, in rest n-am mai vazut; iar ca sa-ti satisfac curiozitatea nu sunt politista daca te ajuta la ceva :)

• Apreciez 2
  • Displace 2

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.