Jump to content
POLITISTI.ro

Recommended Posts

Hello, am si eu o mica-mare problema. De cateva luni ma gandesc la masterul de Cercetari Criminalistice din cadrul Academiei de Politie dar nu pot sa ma lamuresc daca am sau nu sansa sa-l urmez. In prezent sunt studenta in anul 3 la facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala la Universitatea Bucuresti, specializarea Devianta si Criminalitate. Din ceea ce am citit pe site-ul Academiei masterul este deschis publicului larg, de unde am dedus ca nu este necesar sa fi urmat cursurile de licenta ale Academiei. Site-ul masterului de Cercetari Criminalistice nu ma lamureste, acolo nefiind informatii de actualitate. Daca ati putea sa ma lamuriti v-as fi profund recunoscatoare!

Link to comment
  • Moderator

Se pot urma anumite cursuri de master şi de către personal din afara sistemului, obligatoriu cu diplomă de licenţă, dar numai pe locuri cu taxă. Aceste cursuri de master au menţiunea "accesibil şi candidaţilor din exterior".

Te poți înscrie doar la unul din masteratele JURIDICE organizate de Academia de Poliție. Masteratele PROFESIONALE pot fi urmate doar de către lucratorii M.A.I. sau cei ce lucrează în sistemul national de ordine și siguranță publică.

Dar trebuie să știi că NU se asigură loc de muncă după absolvirea unui curs de masterat organizat de Academie.

Pentru mai multe detalii citește Metodologia organizării şi desfăşurării concursului de admitere, pentru programele de studii universitare de masterat.

Baftă!

Link to comment

Buuun...pe site-ul ADP am gasit o metodologie mai noua, respectiv 2012-2014 putin modificata de cea pe care mi-ai dat-o tu. Din ce am citit, pot aplica la masterul de Cercetari Criminalistice, sunt 35 de locuri cu taxa, ceea ce inseamna concurenta apriga dar nu imposibila. Deci este un master juridic. M-ar interesa sa stiu orientativ cat este taxa pentru acest master si daca in promotiile actuale sau trecute sunt sau au fost persoane care nu au absolvit ADP, ca studii de licenta. Si o alta dilema ar mai fi forma de admitere..este interviu sau grila? deoarece eu deja am Tratatul de Criminalistica editia 5 revizuita si as vrea sa incep sa-l studiez.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.