Jump to content
POLITISTI.ro

Implementarea unui chat, messenger, de gen dialog in timp real

Postare recomandată

Publicat

Nu stiu daca s-a mai propus lucrul acesta si nu stiu daca este posibil...Dar daca se poate, intreb si ii propun administratorului, daca este posibil ca pe forumul, sa existe un dialog live, gen messenger :D

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Si cei care isi mai dau cu parerea pe forum sa se mute acolo.

Eu zic ca este foarte bine asa, cine vrea mess trece la yahoo.

• Apreciez 2
  • Displace 2
Publicat

Cu ce te deranjeaza elvis ca mi-am expus o parere?Din cate stiu titlul este ``o propunere, in atentia administratorului``...Daca te pricepi, nu imi puteai spune simplu ca nu se poate?Trebuia sa ma ataci?Intreb, care e problema?Sau daca nu sunt omniprezent pe forum, trebuie sa imi sugrumi tu propunerile?

Publicat

ciprian, PE TOATE forumurile apare la un moment dat aceasta propunere/solicitare si .... PE TOATE forumurile, involuntar, raspunsul este acelas. in plus de asta, daca s-ar fi considerat necesar/viabil, crezi ca dezvoltatorii nenumaratelor softuri pentru forum (php BB, v buletin, etc) nu ar fi implementat in acesta un plug in care sa multumeasca si aceasta solicitare?

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.