Jump to content
POLITISTI.ro

Desfiintarea forumurilor SNPPC si CNP

Postare recomandată

Publicat

Având în vedere că la secţiunile CNP şi SNPPC forumul nu mai are reprezentanţi sau există o implicare sau activitate aproape de 0%, propun administratorului ca cele două secţiuni să fie desfiinţate iar topicurile să rămână tot în aria profesională dar fără a mai exista cele două secţiuni. Bineînţeles dacă există sau vor exista reprezentanţi ai celor două organizaţii, sau chiar şi ale altora se pot reiniţia. Consider că în acest mod va dipărea confuzia mai ales că în prezent există membri ai forumului care adresează întrebări şi aşteaptă răspunsuri pe cele două secţiuni, mulţi dintre aceştia neştiind că în prezent pe forum, oficial, nu mai avem un reprezentant oficial SNPPC iar despre CNP nu mai cunoaştem nimic, decât că domnul Sandu se operase cu ceva timp în urmă. Vă mulţumesc.

Publicat

Este mult spus că deranjează. Motivele le-am postat mai sus. Este doar o propunere.

Publicat

Cu nimic..........eu zic sa lasam usa deschisa, deoarece nimeni nu poate sa dea noroc cu noi daca tinem mana stransa.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.