Jump to content
POLITISTI.ro

Propun un semn distinctiv pentru studenti si elevi

Postare recomandată

Publicat

Sunt de acord cu cele spuse mai sus.Poate un plus de alta culoare ar fi mai benefic pentru calitatea si tonul discutiilor.Iar elevii ar fi tratati cu mai multa intelegere si rabdare...

• Apreciez 3
  • Moderator
Publicat

O să vă rog să aveţi puţină răbdare, până vom vedea dacă este posibil şi din punct de vedere tehnic.

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Administrator
Publicat

Incepand de astazi am implementat si aceasta propunere. Iar de acum inainte elevii si studentii vor avea ca semn distinctiv plusul acela de culoare albastra "+".

Nu exista diferente intre drepturile pe forum, ma refer la acces, citire sau postare, ambele categorii de membrii avand permisiuni identice. Singura diferenta este cea de ordin estetic.

Studentii si elevii care au absolvit si au intrat in paine, ii rog sa ma contacteze pentru a modifica grupul de membri din care fac parte. Daca doresc, bineinteles.

De asemenea, daca am omis pe cineva sau au aparut orice fel de probleme, va rog sa anuntati acest lucru. Va asigur ca eventualele erori nu au fost facute cu intentie.

Numai bine.

Publicat

Multumim pentru operativitate, d-le administrator.La multi ani!

• Membru
Publicat

Bună idee ! :clip: Şi pentru localari ar merge o altă culoare, dar de obice ei şi-au facut făcut loc de cinste la grupul BANNED ! :naughty:

• Apreciez 1
  • Displace 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.