Jump to content
POLITISTI.ro

Vasile Blaga a demisionat


florin

Recommended Posts

In conferinta de la ora 11 de astazi ministrul Vasile Blaga a anuntat ca si-a depus demisia de onoare si a multumit presei pentru colaborare. Au fost unele referiri la protestul politistilor, respectiv legate de raspunderea contraventionala a conducatorilor si de cea penala a politistilor, la propunerea parchetului.

Link to comment

le este frica, se vede asta. au trecut la amenintari, la fortarea de a-si da demisia.

am inteles ca s-ar fi dat dispozitie de sus, ca in data de 07.10.2010 sa se organizeze sedinte de tragere pentru toti politistii, mergand pe ideea ca aceste sedinte

au obligatorie prezenta, si se spera ca prin acest mod sa nu mai mearga politistii la miting

Link to comment

daca credeati ca Blaga este incompetent sa-l vezi pe Oprea cit de bun este. o sa vi se faca dor de Blaga :)

Stiu de la tatal meu cit de idiot este insa din Armata nu transpira spre exterior asa de multe informatii cit se afla din MAI. daca nu ar fi regulamentele asa de dure din Armata cred ca si cei de acolo ar iesi in strada sa-l "blagosloveasca" pe Base si Oprea insa nu cred ca se va intimpla asa. Diferenta de regulamente si personalitate.

Link to comment

Nu stiu daca demisia lui Blaga este benefica sau nu pentru minister, el de bine de rau cunostea sistemul. M-as fi asteptat totusi sa nu fie asa pornit impotriva noastra cu ocazia mitingului. Mi-e teama insa sa nu puna ministru vreun dobitoc obedient lui Basescu, care nici macar nu face diferenta intre IGPR , IGSU sau IGPF.

Edited by luky
Link to comment

s-a făcut și pentru noi în sfârșit dreptate... dacă acum avem un ministru repetent înseamnă că ,în afară de faptul că este cel mai bun dintre și cel mai deștept dintre noi ,_ dacă luăm calificative mai ”mici” de SENZAȚIONAL nu au cum să ne ” dea afară” pentru că oricum suntem mai deștepți decât domnul ministru ,pe care de altfel îl apreciem cu toții pentru faptul că are voce și cântă bine !!! :beer:

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.