Jump to content
POLITISTI.ro

Semne distinctive pe corp - admitere

Postare recomandată

Publicat

Domnule polițist, as avea și eu o întrebare, unele pete de pe corp m ar putea împiedica sa trec vizita medicală? 
Mentionez ca nu e vorba de vitiligo sau ceva, e vorba de niște pete de la soare, care tot cu ajutorul soarelui dispar după ce au fost tratate..

• 3 luni mai târziu...
Publicat

Salut! Doresc sa urmez cursurile facultății de jandarmerie din cadrul Academiei de Politie, desi sunt stresat din cauza vizitei medicale. Am avut in clasa a 6a o fractura de grad 4 la cotul drept. Semnele operatiei au cam disparut, desi miscarea de pronație a palmei nu o pot face 100% . Cum sa fac sa nu ma pregatesc degeaba? Sunt si student la o alta facultate momentan si nu as vrea sa alerg dupa celalalt iepure si sa raman fara niciunul. Cum pot face sa ma interesez daca sunt apt?

• 2 luni mai târziu...
Publicat

Buna ziua,

Am o intrebare. Am multe vergeturi pe corp, in special pe abdomen, spate si partea de sus a mainilor (in zona umerilor). Aceastea au fost datorate fluctuatiilor in greutate de-a lungul anilor.

Asta s-ar putea clasifica si semne distincte, putand duce la respingerea mea in cadrul examinarii medicale? 

Multumesc!

• Membru
Publicat

Mai vrea sa dea si la Academie ,vai mama lor ...😢

• 1 an mai târziu...
Publicat

Buna seara! Anul acesta vreau sa dau la Academia de Politie. Am un semn de nastere la plica cotului si voiam sa intreb daca a mai fost cineva admis cu un astfel de semn. Am fost la IPJ-ul orasului in care locuiesc si mi s-a spus ca este ok, dar vreau sa fiu sigur. Voi atasa si niste imagini. Multumesc anticipat!

FEBE4A58-5F4C-4639-87A5-ABB8EF2B0B85.jpeg

8150ABE3-D4BC-42B9-B1B8-A8D17991EDBD.jpeg

0AA60AA3-481F-4933-808E-02F883715466.jpeg

C6631F16-4022-4868-AA83-B8CBBC664E29.jpeg

• 7 luni mai târziu...
Publicat

Am absolvit recent liceul si am reusit sa obtin diploma de bacalaureat. Am o curiozitate insa, legata de examinarea medicala. In urma cu cativa ani, am avut o problema la partea inferioara a genunchiului (sub acesta). Din cate am observat, sufeream de "osgood-schlatter". Alt termen pentru afectiune nu am gasit. De obicei afectiunea lasa in urma, sub genunchi, un os putin mai iesit fata de celalalt genunchi insa nu imi afecteaza in niciun fel functionalitatea acestuia. Credeti ca voi intampina probleme?

• Moderator
Publicat

Teoretic nu, însă cel mai în masura sa îți răspundă este medicul IPJ-ului la care îți vei depune dosarul.

Publicat

pentru admiterea în școlile de poliție și jandarmerie. Acest semn de naștere mă face inapt pentru examinare medicală? Încep prin a spune că sunt mai interesat de jandarmerie

IMG_8714.jpeg

Publicat

Domnule Marius, am zis ca ma intereseaza mai mult, nu ca voi aplica neaparat la jandarmerie.
A avea un interes nu înseamnă că cineva va face acel lucru.

Al doilea lucru pe care l-am scris aici pentru că evident că sunt interesat de forțele de poliție, fie că sunt civile sau militare.

si pentru ca forumurile jandarmerie sunt offline, ultimele mesaje datează cu ani în urmă. așa că pentru a obține un răspuns la îndoiala mea am întrebat aici.  
pana la urma imi poate raspunde cineva daca politia (pentru Campina) imi va da probleme. Mulțumesc

• Moderator
Publicat

Din păcate nu cred că ai capacitatea intelectuală necesară să pricepi.

• 9 luni mai târziu...
Publicat

Salut, eu vreau sa aplic la mapn dar nu am gasit un thread special pentru armata asa ca am sa intreb aici... M am taiat din greseala intr un fier in curte si, desi taietura a fost doar la nivelul pielii(superficiala conform doctorului), mi a lasat o cicatrice destul de urata de 6cm20240722_002727.jpg.8e031db26366c324e6fe9e6a75377aaa.jpg pe interiorul cotului(sau cum se chema zona asta). Asistenta a spus ca nu ar avea de ce sa imi comenteze la medical de ea dar m am gandit sa intreb si aici.(tin sa mentionez ca este hipertrofica si are cam 2mm inaltime dar ar trebui sa se mai micsoreze intr un an pana am admiterea)

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.